Önt is meglephetjük egy ingyenes fertőtlenítéssel?

Az AKH-nál vigyázunk egymásra még a legnehezebb időkben is, ezért úgy döntöttünk, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél hamarabb visszaállhasson az élet a rendes kerékvágásba.

Nem volt egyszerű, de sikerült szereznünk olyan klímafertőtlenítőt, ami az utastérben is segít elpusztítani a kórokozókat.

Figyelem! Arról sajnos nem tudunk, hogy a fertőtlenítő, hogyan viselkedik a koronavírussal szemben, de úgy gondoljuk, hogy ilyen kritikus időkben még nagyobb szükség van arra, hogy minél egészségesebb legyen a környezetünk, amihez a saját autónk is tartozik.

A fertőtlenítést INGYEN adjuk, ez az AKH ajándéka az ügyfeleinek, mindössze arra van szükség, hogy letöltse az erre feljogosító kupont, bejöjjön hozzánk gumiabroncs átszerelésre, és ha bemutatja a kupont, mit azonnal elvégezzük a fertőtlenítést.

Kérjük, adja meg a következő adatokat, hogy küldhessük a kupont!

A biztonságos autózás a gumiabroncsknál kezdődik!

A klímafertőtlenítésre alkalmas kupont 2020. április 6-ától lehet beváltani az AKH következő autó- és gumiszervizeiben: AKH Fehérvári út – 1119 Budapest, Fehérvári út 71-73.; AKH Megyeri út – 1044 Budapest, Megyeri út 15/A; AKH Soroksári út – 1095 Budapest, Soroksári út 158/A; AKH Batthyány utca – 1039 Budapest, Batthyány utca 70.; AKH Budaörs Kinizsi út – 2040 Budaörs, Kinizsi u. 40.; AKH Árpád Fejedelem útja – 1033 Budapest, Árpád Fejedelem útja 99.; AKH Fogarasi út – 1141 Budapest, Fogarasi út 103; Goodgumi Kft. Powered by AKH Mexikói út – 1149 Budapest, Mexikói út 18.; Goodgumi Kft. Powered by AKH Pusztaszeri út – 1025 Budapest Pusztaszeri út 15. Az ingyenes klímafertőtlenítés feltétele: teljes garnitúra gumiátszerelési szolgáltatás igénybevétele az AKH fent megjelölt szervizeiben. Az átszerelés előtt mutassa be a letöltött kupont nyomtatott vagy elektronikus változatban a munkafelvételen, és kollégáink elvégzik az ingyenes fertőtlenítést. Figyelem! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!