100%-ban érintésmentes, maximálisan biztonságos!

Az AKH-nál már elérhető a 100%-ban érintésmentes gumicsere, hogy ügyfeleink gyorsan, kényelmesen és maximális biztonságban intézhessék a gumiabroncscserét.

Gumicsere érintés nélkül? Igen, mutatjuk hogyan!

  1. Látogasson el az AKH online időpontfoglaló oldalára.
  2. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső szervizpontot, és az elérhető időpontok közül azt, amelyik a leginkább megfelel Önnek.
  3. Adja meg, hogy miért jön hozzánk: kerekek le- és felszerelését kéri, vagy centrírozást is – ezt fontos megadnia, csak így tudunk előre árat kalkulálni.
  4. Megkérdezzük még a felni méretét is., ez pedig szintén kötelező, hogy előre ki tudja fizetni a gumiszerelést online.

A fentiek után már csak a számlázási adatait kérjük el és előre kifizetheti a gumiszerelés árát online, érintés nélkül.

És hogy ez miért jó?

  • GYORS

Ön csak begurul a kiválasztott időpont előtt 10 perccel az AKH gumiszervizébe, jelentkezik a munkafelvételen, majd elvégezteti a gumicserét, és kész, mehet is tovább.

  • KÉNYELMES

Számítógépről, vagy mobileszközről végezheti el az adminisztrációt, otthona kényelméből. Nem kell sorban állnia, előre elintézheti, amit lehet.

  • BIZTONSÁGOS

Idén ez különösen fontos. A koronavírus-járvány miatti vészhelyzetre reagálva az AKH-nál eddig is mindent megtettünk, hogy a hozzánk forduló ügyfeleink és munkatársaink maximális biztonságban legyenek. A gumiszerelés online fizetésének lehetőségével pedig még tovább csökkentjük a személyes érintkezés lehetőségét gumiszervizeinkben.

Végezze Ön is gyorsan, kényelmesen és maximális biztonságban a gumicserét, fizessen előre online a szolgáltatásért és minimalizálja a személyes érintkezést!