Michelin abroncsok, hosszú távra tervezve

Csak a készlet erejéig: 4 db MICHELIN abroncs mellé most nagyértékű eMAG utalványt kap!

Ön mire költene egy 10.000 vagy egy 20.000 forint értékű vásárlási utalványt?

Ebben sajnos nem tudunk segíteni, de abban már igen, hogy Önt is megajándékozza a Michelin egy eMAG utalvánnyal, ehhez pedig csak a következőket kell tennie:

  1. vásároljon a Gumi.hu webáruházban minimum 4 db nyári vagy négyévszakos MICHELIN gumiabroncsot
  2. amint megkapja a számlát, látogasson el a visszaigazoló emailben feltüntetett regisztrációs felületre, regisztráljon és töltse fel a MICHELIN gumiabroncsok számláját is
  3. a MICHELIN munkatársai 7 munkanapon belül ellenőrzik a regisztrációt, valamint a számlát, és ha mindent rendben találnak, akkor 1 napon belül küldik is az eMAG utalványt!

Kattintson a MICHELIN gombra és válassza ki a legújabb nyári-, vagy négyévszakos gumijait!

Számít a méret!

Ez dönti el, hogy Ön milyen értékben kapja meg az ajándékutalványt.

Nem elég, ha „majd hétvégén visszatérünk erre”!

Limitált számú utalványt tart csak fent a vásárlóinak a MICHELIN, ezért vegye meg minél hamarabb a vadonatúj MICHELIN gumijait.

Kattintson a kék MICHELIN feliratra és már böngészhet is a világ egyik legismertebb gumiabroncsgyártójának kínálatából!

A MICHELIN akciója értelmében azok a vásárlók, akik 2020. május 1-je és 2020. június 30-a között legalább 4 db nyári-, vagy négyévszakos gumiabroncsot vásárolnak, eMAG vásárlási utalványt kaphatnak ajándékba. A MICHELIN abban az esetben küldi ki a vásárlónak a vásárlási utalványt, ha a vásárló az erre szolgáló oldalon regisztrálja magát, és feltölt a felületre a vásárlás igazolásául a számláról egy képet. A gumi.hu webáruház a legalább 4 db nyári- vagy négyévszakos MICHELIN gumiabroncsot vásárlóknak a visszaigazoló emailben elküldi a regisztrációs felület hivatkozását. A vásárlónak a vásárlást követő 30 napon belül van lehetősége regisztrálni és igazolni a vásárlás tényét. A regisztrációt követő 7 munkanapon belül a MICHELIN munkatársai elbírálják a regisztráló jogosultságát, pozitív elbírálás esetén 1 munkanapon belül megküldik a vásárlónak az eMAG utalványt. Legalább 4 db 14”-17” méretű nyári-, vagy négyévszakos MICHELIN gumiabroncs esetén 10.000.- Ft értékű vásárlási utalványra, legalább 4 db 18”-23” méretű nyári-, vagy négyévszakos MICHELIN gumiabroncs vásárlása esetén 20.000.- Ft értékű utalványra lehet jogosult a regisztráló. A regisztrációra legkésőbb 2020. július 15-éig van lehetőség, a vásárlási utalványok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, a szervező a változtatás jogát fenntartja, vásárlónként és címenként egy regisztrációt fogad el a szervező. A vásárlási utalványokat készpénzre beváltani nem lehet.