Gumi.hu

A gumi.hu-n barum abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A BARUM TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB BARUM MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

BARUM
195/65 R15

BARUM
185/65 R15

BARUM
175/65 R14

BARUM
165/70 R14

BARUM TÖRTÉNELEM

Az egyik legismertebb abroncsgyártó, a Barum márka legfőbb ismertetője, hogy kedvező áron kínál igen jó minőségű gumiabroncsokat. A cég napjainkban Európa-szerte értékesít, de hosszú út vezetett a nemzetközi siker felé.

A vállalat Bata névvel kezdte a pályafutását az 1920-as években, Csehországban. Eleinte cipőgyártással, majd bicikligumi gyártással foglalkoztak. 1932-től kezdve az autógumi gyártásba is belekóstoltak, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy ez lett a fő irányvonal. Nevet változtattak, innentől Barum néven értékesítették a gumiabroncsokat. Az 1990-es években a cég tulajdoni hányadának jelentős részét megvásárolta a Continental, így létrejött Csehország egyik legnagyobb abroncsgyártója a Barum Continental. A 2017-ben legyártott gumiabroncsok száma már meghaladta a 21 milliót darabot.

A Barum főként személyautó abroncsok gyártására szakosodott, de később nyitottak a haszongépjármű abroncsok előállítása felé is. A személyautó, SUV és a transzporter gumik kínálatában megtalálható téli, nyári és négyévszakos is.

A cégfilozófia röviden „Jó abroncsok, jó áron”, ami alapján egyértelmű a vállalat alapelve: minél jobb minőséget kínálnak a középkategóriánál alacsonyabb áron. A minőségét jelzi, hogy a Barum márka több független teszten is kiérdemelte az „Ajánlott” minősítést az évek során.