Gumi.hu

cooper tires
cooper

A gumi.hu-n cooper tires abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A COOPER TIRES TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB COOPER TIRES MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

cooper tires
255/70 R16

cooper tires 255/65 R17

cooper tires
265/65 R17

cooper tires
195/80 R15

COOPER TIRES TÖRTÉNELEM

A neves amerikai nagyvállalat sikeres múltja egészen az 1910-es évekig nyúlik vissza, amikor is a márka elődje megalapításra került. Már azóta foglalkoznak a gumiabroncsok gyártásának és értékesítésének tökéletesítésével. Az ohiói központjuk mellett több, mint 60 előállító, forgalmazó és tervezési létesítményt is üzemeltet, számos leányvállalattal együtt világszerte.

Gumiabroncsaikat főként személygépkocsikra, kisteherautókra, sport- és haszonjárművekre és haszongépjárművekre specializálják. A Cooper gumiabroncsok magas minőségét tökéletesen mutatja az is, hogy a Cooper gumikat több világhírű autómárka is választja első szerelésre. Ilyen például a megújult SUV luxusautó, a Mercedes GLE 2020 is, ami az első szerelésére szintén Cooper abroncsokat kapott.

 

Vállalati hitvallásuk szerint a jármű egyik legfontosabb része az abroncs, hiszen olyan kardinális kérdésekben segíthet, mint például az aszfalti tapadás, a jármű kezelhetősége és természetesen utazásunk teljes biztonsága. Gumiabroncsaikat magas minőségben kínálják, hogy több ezer kilométeren keresztül élvezhesse a biztonságos vezetés nyújtotta élményt. A gumiiparban elért több, mint egy évszázados sikereinek köszönhetően biztosan kijelenthetik, hogy a Cooper abroncsai – akár téli-, akár nyári gumiról lévén szó – tökéletes választás.