Gumi.hu

brand1
img
pr
previous arrow
next arrow

A gumi.hu-n FORTUNE abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

FEDEZZE FEL A FORTUNE TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB FORTUNE MÉRETEK

TÉLI
ABRONCSOK

NYÁRI
ABRONCSOK

A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

FORTUNE
185/55 R15

FORTUNE
205/65 R15

FORTUNE
195/55 R16

FORTUNE TÖRTÉNELEM

A Fortune-t Kína 500 legmeghatározóbb és legkiválóbb márkái között tartják számon. A kínai származású gumiabroncs gyártása a Prinx Chengshan óriási vállalatcsoporthoz tartozik, ami mások mellett olyan márkákat gyárt, mint a Prinx Tires vagy az Austone Tires. Az Európában és a tengerentúlon is méltán népszerű, kedvező árú gumiabroncsokat több, mint 30 autómárka választja első szerelésre, mint például az Isuzu is. Nem csak személyautókra, hanem SUV-okra, teherautókra, buszokra, valamint kishaszon-járművekre is kínálnak gumiabroncsokat.

A Fortune Tires gyártója (a korábban már említett Prinx Chengshan) Kína egyik legbefolyásosabb gumiabroncsgyártó vállalatává nőtte ki magát, a maga 4 jelentősebb gumimárkájával, az 1976-os megalakulása óta. 2018-ban hivatalosan beléptek a Hong Kong-i tőzsdére is. Folyamatosan újabb és újabb technológiákat használnak, amelyeket saját erőforrásaik kiaknázásával fejlesztenek ki. Törekednek az ipar fejlesztésére, optimalizálására és újítására.

A kínai Super Truck Nagydíj programjának kizárólagos gumiabroncs-támogatója már egymást követő ötödik éve. A magyar piacon 2017 óta érhető el.