Gumi.hu

A gumi.hu-n GOODYEAR abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

TÉLI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

NYÁRI
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A GOODYEAR TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB GOODYEAR MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

GOODYEAR
205/55 R16

GOODYEAR
195/45 R16

GOODYEAR
225/45 R17

GOODYEAR
225/50 R17

GOODYEAR TÖRTÉNELEM

A Goodyear vállalat az autóiparban az egyik legelismertebb nevek közé tartozik, 2023-ban ünnepli 125 éves évfordulóját. Hosszú történelme során számos úttörő innovációt vezetett be. A Goodyear márka szorosan összefonódik az autóipar és az utak fejlődésével, mindig törekedve a legmagasabb minőségű termékekre és a folyamatos fejlődésre.


Charles Goodyear találta fel a mai abroncsipar alapját jelentő vulkanizálási folyamatot. A márkához köthető az első négyévszakos abroncs. Az első defekttűrő abroncs. A legtöbb Formula-1 győzelem. Az első abroncsok a Holdon. Számtalan rekord és tesztgyőzelem. A Goodyear mindig az élen jár az innovációban.

A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 63 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 21 ország 47 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.