Gumi.hu

HANKOOK gumiabroncs

Hankook

A gumi.hu-n hankook abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A HANKOOK TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB HANKOOK MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

HANKOOK
195/65 R15

HANKOOK
185/60 R14

HANKOOK
205/60 R16

HANKOOK
205/55 R16

HANKOOK TÖRTÉNELEM

A vállalat alapításának 80-ik évfordulóját 2021-ben ünnepelték azzal, hogy Kínában, Chongqingben és Indonéziában, Belkasiban gyártóüzemeket nyitott a cég, amivel jelentősen növelte terjeszkedési kapacitását. Emellett a Hankook a Deutsche Tourenwagen Masters-nek (DTM – Német Túraautó Bajnokság), a világ egyik legnagyobb túraautó versenyének hivatalos beszállítója lett Németországban, 2013-ban pedig megkezdte az előkészületeket egy fejlett technológiai háttérrel rendelkező új kutatási központ kialakításához.

A jövőbeni célja, hogy a kutatás-fejlesztés bővítésével megerősítsük globális versenyképességünket, ami a szakképzett munkaerőbe történő stratégiai befektetéssel lehetséges. A kreatív és versenyképes szaktudású munkatársak fontos szerepet játszanak abban, hogy a globális közösség érdekében a cég megtegye részét és lépést tartson a világ fejlődésével.

„Büszkék vagyunk 80 éves történetünkre, és egyengetjük az utat a jövőnk felé az új lehetőségek megteremtése és az előttünk álló kihívások leküzdése iránti elkötelezettségünkkel. Ügyfeleinkre és a társadalomra összpontosítva az a célunk, hogy világszinten hozzájáruljunk a vezetési élmény fejlődéséhez.”

Hankook történet