Gumi.hu

slider1
slider2
slider3
slider
previous arrow
next arrow

A gumi.hu-n INFINITY abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

TÉLI
ABRONCSOK

NYÁRI
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL AZ INFINITY TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB INFINITY MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

INFINITY
205/60 R16

INFINITY
225/55 R16

INFINITY
225/55 R17

INFINITY
245/45 R18

INFINITY TÖRTÉNELEM

Az Infinity Group a lehető legjobb minőségű termékek és szolgáltatások nyújtását tűzte ki alapvető céljául. Az 1981-es alapítása óta eltelt, majdnem 40 évben professzionális kis- és nagykereskedelmi, szolgáltatási, valamint gumiabroncs-gyártási hálózatot épített ki nem csak az abroncs szektorban, hanem az akkumulátorok és egyéb autóalkatrészek piacán is.

A vállalat számos dologban elsőként, az élmezőnyben jeleskedik – és jeleskedett a múltban is. Ilyen például – más egyebek mellett – az 1980-as években bevezetésre kerülő tömlőnélküli abroncs, a nitrogén felhasználása, mint gumitöltő anyag, valamint a gumiszerviz-központok kialakítása is.

Az Infinity márka mára már a dubai Al Dobowi Group nevezetű gumiabroncsokkal foglalkozó vállalathoz tartozik. A gumiabroncsokat javarészt Kínában készítik, ahol a gyárakban a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, hogy jó minőségű abroncsokat kínálhassanak, kedvező árfekvésben. Jelen pillanatban több, mint harminc országban, 4 kontinensen árusítják széles választékban a gumiabroncsaikat. Globális népszerűségüket leginkább a kiemelkedő ár-érték aránynak köszönhetik.  Legfontosabb üzletpolitikájuk az, hogy ügyfeleiknek értéket adjanak át.