Gumi.hu

Kiemelt termékeink:

All-Ways, Go With you

A gumi.hu-n kumho tyre abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A KUMHO TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB KUMHO MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

KUMHO
195/50 R15

KUMHO
195/65 r15

KUMHO
175/60 r15

KUMHO
225/45 R17

KUMHO TÖRTÉNELEM

A meghatározó dél-koreai ipari óriás 1960 óta gyárt minőségi gumiabroncsokat. Az elmúlt bő 60 évben minden esetben azt tartották szem előtt a Kumhónál, hogy a megfelelő minőségi követelmények mellett a termékeik a szélesebb közönség számára is megfizethetőek maradjanak.
A nagyszerű ár-érték arány a Kumho esetében korántsem jelenti azt, hogy lejjebb ad a minőségből az, aki Kumho gumit választ. A Kumho évente több mint 68 millió autógumit gyárt, és rendszeresen elnyerik a Red Dot Awardot, ami a minőség védjegye is egyben.


A dél-koreai gumiabroncsgyártó a személyautókon és városi terepjárók mellett kis- és nagy teherautók, versenyautók, traktorok és repülőgépek gumiabroncsait is gyártja. Nem olyan meglepő, hogy a biztonságos lakossági közlekedés mellett a különböző motorsportokat is rendszeresen támogatják, de az már kevésbé mondható általánosnak, hogy Forma 1-es autógumit is fejleszt egy gumiabroncsgyártó, de a Kumho ezt is elérte.
A kiváló minőségű dél-koreai abroncsokat többször választották első szerelésnek neves nyugat-európai gyártók is, többek között a Mercedes, a Ford és a Volkswagen új autói is gurultak már ki a gyárból Kumho autógumikon.

All-Ways, Go With you