Gumi.hu

LEAO
leao

A gumi.hu-n leao abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A LEAO TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB LEAO MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

LEAO TÖRTÉNELEM

Az 1975 -ben alapított Shandong Linglong Tire Co., Ltd. jelenleg hét kutatási és fejlesztési szervezettel és hét gyártóbázissal rendelkezik. A Linglong termékeit világszerte 173 országban értékesítik.

A vállalat termékei személygépkocsi és könnyű teherautó gumiabroncsokból, teherautó- és busz- abroncsokból és terepjáró gumikból állnak, amelyeket széles körben használnak haszongépjárműveken, személygépjárműveken, ipari gépeken.

A brit Tyrepress a globális gumiabroncs -gyártók 2020-as bevételei és nyereségei alapján kiadta a Top Tire Manufacturers 2021 rangsort. A Linglong Tire a 14. helyről a 12. helyre lépett előre, és a legnagyobb ütemben fejlődő vállalat lett.

A Linglong Tire jelenleg több mint 30 világhírű autógyártóval folytat együttműködést tesztelheti és kipróbálhatja új fejlesztéseit. A tesztelő gyártók közt szerepel többek közt a Mercedes-Benz, BMW, Toyota és a Volkswagen.

Gyárak

A vállalat K + F központokat hozott létre Zhaoyuanban, Pekingben, Sanghajban, Jinanban, Yantaiban, Németországban és az Egyesült Államokban. A Linglongnak hét gyára van Zhaoyuanban, Dezhouban, Liuzhouban, Jingmenben, Jilinben, Thaiföldön és Európában a szomszédos Szerbiában.

A LEAO egy feltörekvő abroncsmárka,
amely kedvezőbb árfekvésű, ugyanakkor kiváló minőséget és 100%-os megbízhatóságot garantál.
A LEAO gumiabroncsok rendkívül gazdaságosak,
és tökéletesen megfelelnek minden típusú autós követelményeinek.
A LEAO gumiabroncsok minden típusú felületen és minden időjárási körülmények között bizonyítani tudnak.