Gumi.hu

Rotalla
rotalla

A gumi.hu-n ROTALLA abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A ROTALLA TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB ROTALLA MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

ROTALLA
225/45 r18

ROTALLA
225/55 r17

ROTALLA
165/60 r14

ROTALLA
175/60 R14

ROTALLA TÖRTÉNELEM

Az alapvetően ázsiai, Rotalla gumiabroncsok különböző típusait más-más cégek gyártják, értékesítésük és exportjuk azonban egy vállalat kezében van. A Rotalla gyárak Kína legmodernebb és legfejlettebb gyárai közé tartoznak.

A manapság már világmárkának számító Rotalla gumiabroncsokat 1986 óta gyártják, tehát több, mint 30 éves tapasztalat áll a vállalatok mögött. Ehhez a sikerhez leginkább a kiemelkedően jó ár-érték arány segítette hozzá a Rotallát. Kedvező áraikat a – szinte – teljesen automatizált gyáraiknak köszönhetően tudják kínálni. Ők maguk is azt vallják, hogy kitűzött céljuk a kiváló abroncsok gyártása, elérhető, alacsonyabb áron.

Mi sem mutatja Jobban a világszintű elismertséget, mint az, hogy a márkát már Nyugat-Európában és Észak-Amerikában is előszeretettel használják. Széles termékpalettájukon szinte minden járműhöz találunk téli-, illetve nyárigumikat is – a személyautóktól kezdve, a luxusautókon át, egészen a teherautókig.

Technológiai újításaikat a piac vezérelte lehetőségekben látják, így teljesen megbízható, magas minőségű gumijaik közül választhatunk.  Ezt az iparágban is legjobban elismert garanciákkal biztosítják is.

Rotalla
Rotalla