Gumi.hu

sumitomo

A gumi.hu-n sumitomo TIRE abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A SUMITOMO TIRE TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB SUMITOMO MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

SUMITOMO
175/65 R14

SUMITOMO
195/60 R15

SUMITOMO
185/65 R15

SUMITOMO
185/60 R15

SUMITOMO TÖRTÉNELEM

A Sumitomo Rubber Industries Ltd. 1909-ben kezdte meg a kerékpáros gumiabroncsok gyártását Japán egyik legnagyobb városában, Kóbéban. Később azonban gépjárműabroncsok gyártásával is bővítette termékpalettáját.

A Sumitomo, a Sumitomo Rubber Industries Ltd. exportmárkája, amelyet napjainkban már a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártójaként tartanak számon. Az iparágon belül a nevéhez párosul az innovatív tervezés, a precíziós technológia, valamint a minőségi gyártás is. A Sumitomo Rubber több mint 100 éves műszaki és gyártási tapasztalattal rendelkezik Európában, amelyet a világ egyik legbefolyásosabb üzleti konglomerátuma, a Sumitomo csoport globális hírneve és forrásai támasztanak alá.

A Sumitomo Tyres a minőség és az érték egyedülálló kombinációját alkotja meg gumiabroncsaival. A gyártó HTR (High Technology Radials) technológiával kiemelkedően jó minőségű abroncsokat képes előállítani, amelyeket széles körben kínál személygépkocsihoz, valamint az Enhance és Encounter gumikat SUV-hoz és könnyű tehergépkocsihoz. 

A Sumitomo Rubber Industries, Ltd. (SRI) vállalatot 1909-ben alapították abroncsok és gumitermékek globális gyártójaként. Kereken 39. 233 munkatársával a ötödik legnagyobb abroncsgyártó a világon. A gyártás tizenkét gyárban történik. Ezekben évente több mint 124 millió abroncsot állítanak elő. A FALKEN és Dunlop márkák termékei mellett az SRI égisze alatt teniszütőket, teniszlabdákat, golflabdákat és számos más gumiterméket is gyártanak. A vállalat székhelye a japán Kōbe városban található.

FORRÁS: HTTPS://WWW.FALKENTYRE.COM/