Gumi.hu

FEDEZD FEL A KÉK TELJESÍTMÉNYT

FEDEZZE FEL A TOYO TIRES TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

PROXES SPORT 2

Az új, ultra nagy teljesítményű gumiabroncs precíz kezelhetősége és kivételes nedves tapadása révén a vezető maximális biztonságban élvezheti a vezetést és az autó erejét.

A nagy nyomatékú hajtásláncokhoz optimalizált Proxes Sport 2 minden sportvezető számára fokozza az élvezetet kihívásokkal teli, nedves vagy kanyargós utakon.

OPEN COUNTRY A/T 3

Az Open Country A/T III terepabroncs tapadást biztosít terepen, érzékeny és kiszámítható úttartással. A Toyo nagy hangsúlyt fektetett a nedves teljesítményre, a tartósságra és a futófelület élettartamára. A Toyo által szabadalmaztatott „T-mode” gumiabroncs-fejlesztési és modellezési technológa felhasználásával a Toyo fejlett futófelület-tervezést, -konstrukciót vezetett be.

Az Open Country A/T III csendes vezetést biztosít kivételes stabilitással a terepviszonyoktól függetlenül. Masszív felépítése a nyugalom érzete mellett garantálja, hogy biztonságosan eljuthasson úticéljához, tereptől és időjárástól függetlenül.

NANOENERGY 3

A NanoEnergy 3 a NanoEnergy sorozat legújabb tagja, kompakt és középkategóriás autókhoz. A NanoEnergy termékek garantálják a biztonságot, a tartósságot, az üzemanyag-megtakarítást és a hatékonyságot.

A NanoEnergy család harmadik modellje továbbfejlesztett gumiabroncs-konstrukciójú, a futófelület-keverék pedig új polimer összetételű. Részben ezeknek köszönhetően az abroncsnak hosszabb az élettartama, jobb nedves teljesítménye és alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztása, mint elődjének.

CF2 PROXES

Az új Proxes CF2-t a legújabb anyagok, szerkezetek és a futófelület mintázatának kihasználása érdekében hozták létre a magas szintű biztonság, tartósság, költséghatékonyság és kényelem garantálása érdekében.

A Proxes CF2 előnyei a továbbfejlesztett gumiabroncs-konstrukció és az új teljes szilícium-dioxid futófelület-keverék. Az új gumiabroncs hosszabb élettartammal, jobb nedves teljesítménnyel és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással rendelkezik.

PROXES COMFORT

A Proxes Comfort úgy lett kifejlesztve, hogy prémium szintű stabilitást és kényelmet biztosítson a nyugodt és élvezetes mindennapi vezetéshez.

Az új futófelület-összetétel és a Proxes Comfort belső szerkezete fokozott stabilitást, magabiztos kezelhetőséget és kiváló fékezést biztosít a gumiabroncsnak nagy sebességnél is.

A dinamikus teljesítmény, kombinálva a csendes, kényelmes vezetéssel járul hozzá, hogy a Proxes Comfort az egyik legjobb tulajdonságú gumiabroncs legyen.

CELSIUS

A Toyo Celsius kifejezetten előnyös gumiabroncs-választás az egész éven át tartó kényelem és biztonság érdekében.

A kiterjesztett mobilitás hideg hőmérsékleten azt jelenti, hogy ha változik az időjárás, gumiabroncs csere akkor sem szükséges. A Celsius a havas vagy nedves utakon sok kis- és közepes méretű autó számára biztosítja a megfelelő kezelhetőséget.

Az innovatív alkatrészek sokoldalú teljesítményt nyújtanak a folyamatos biztonságos vezetéshez, bármilyen körülmények között.

OPEN COUNTRY A/T +

Az Open Country A / T plus kifejezetten a kiváló teljesítmény és céltudatos megjelenés szellemében lett kifejlesztve.

Merev blokk kialakításával és aszimmetrikus mintázatával az Open Country A / T plus tökéletes gumiabroncs azoknak a sofőröknek, akik szeretnének bárhova eljutni, ahova az út vezet, autópályától az erdőig.

Az Open Country A / T plus megnövelt tartósságot, kivételes úttartást és kiterjesztett terepen való vezetést kínál.

OPEN COUNTRY M/T

Az Open country M / T egy agresszívan helytálló terepjáró gumiabroncs, amelyet kifejezetten olyan igénybevételhez terveztek, ahol elengedhetetlen a terepjáró képesség.

Az Open Country M / T szintén kifejezetten úttartó gumiabroncs, mely alkalmazza új technológiát, így kiváló elegyét biztosítja a kiváló vezethetőségnek és irányíthatóságnak terepen és városi körülmények között egyaránt.

PROXES R888R

A versenypályára kifejlesztett Proxes R888R kiváló száraz kezelhetőséget biztosít.

A Proxes R888R fokozott kormányozhatósággal és reakcióval, valamint a fojtószelep jobb stabilizáltságával kombinálva lehetővé teszi a versenypályán vezetők számára, hogy nagyobb sebességgel vegyék a kanyarokat.

Gyorsabb kanyarodás, hosszabb élettartam, fokozott kezelhetőség.

NANO ENERGY VAN

A Nanoenergy Van megbízható és gazdaságos nyári gumiabroncs kishaszongépjárművek számára. Javított nedves tapadás, alacsony gördülési ellenállás, jobb kopásállóság és irányíthatóság jellemzik.

A Nanoenergy Van abroncsokat kifejezetten üzemanyag-takarékos szempontok alapján tervezték, ugyanakkor csökkenti a CO2-kibocsátást.

A gumi.hu-n Toyo Tires abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

LEGNÉPSZERŰBB TOYO TIRES MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

TOYO TIRES
205/55 R16

TOYO TIRES
195/65 R15

TOYO TIRES
185/65 R15

TOYO TIRES
225/45 R17

TOYO TIRES TÖRTÉNELEM

A TOYO Tires a világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalata, a japán cég több mint 70 éve gyárt és fejleszt a biztonságos közlekedés érdekében. Világszinten a prémium autógumik között tartják számon a TOYO-t, rendkívüli népszerűségét pedig annak köszönheti, hogy a legmagasabb minőségi elvárásai és innovatív megoldási mellett is elérhető áron kínálja a gumiabroncsait.
Egyre több autógyártó választja a TOYO gumikat első szerelésre. Több távol-keleti autómárka után már az európai gyártók is előszeretettel kínálják TOYO gumiabroncsokkal az új autóikat. A legelismertebb teszteken évről-évre a legjobbak között szerepelnek a TOYO gumiabroncsok, legyen szó nyári-, vagy téli gumiról. A TOYO autógumi kínálata a személyautók teljes palettáját lefedi, a legkisebb gumiabroncsoktól, egészen a 4×4-es autógumikig.
Toyo Tires
„…szerencsésnek mondhatom magam, mert a TOYO-val való együttműködésem azt jelenti, hogy kiváló minőségű gumiabroncson versenyezhetek…”