Gumicsere e-mailben – a jövő gumiszervize a mában

Az AKH sok éve a professzionális gumicsere szakértője. Többen gondolhatják, hogy ez a szervizfolyamat ugyanúgy működik manapság, mint húsz évvel ezelőtt. A technológiai fejlődés azonban minden területen lehetőséget ad az ügyfelek életének megkönnyítésére, a vásárlói élmény folyamatos tökéletesítésére, a biztonság növelésére. Élve a modern kor lehetőségeivel, mi már számos jövőbe mutató megoldást kiépítettünk szervizeinkben. Most megmutatjuk őket.

Hogyan cserélj gumit 5 kattintással?

  1. Kezdj egy emaillel: amíg te a télben biztonságosan autózol, a gumihotelben nyári gumijaidat szakértő kezek forgatják. Lemossák, ellenőrzik, hogy alkalmasak-e a közelgő tavaszi felszerelésre, és online rögzítik a kopási adatokat. Amikor kitavaszodik, rövid e-mailben értesítünk, hogy itt az idő nyári gumira váltani.
  2. Kattints a linkre és jelentkezz be online: Tehát itt az idő. Az e-mailt átfutva tájékozódhatsz gumijaid állapotáról, és ha megfelelőek, akkor már csak időpontot kell keresned valamelyik szervizünkben. Az e-mail alján a linkre kattintva csak megadod a rendszámodat és máris az online naptárunkhoz érkezel.
  3. Válassz időpontot és szervizt: Bár a megbeszéléseimhez még mindig a hagyományos noteszt és a kedvenc tollamat használom, úgy gondolom, hogy gumicserére helyet foglalni online egyszerűbb. Ha ezzel te is így vagy, akkor keress egy neked megfelelő időpontot egy közeli szervizben és készen is vagy. Majdnem. Azért ne felejts eljönni, bár erről e-mailes emlékeztetőt is fogunk küldeni.
  4. Érkezz pontosan és használd ki az időt: Számos hazai vagy külföldi publikációban olvastam, hogy egy gumicsere akár 20 perc is lehet a jövőben. Nálunk a mában sem sokkal hosszabb, de ha mégsem szeretnél 10–20 percig az autód mellett várni, akkor csak gyere be a váróba, találsz kávét és ami fontosabb: wifit is. Elintézhetsz néhány e-mailt, böngészheted kedvenc hírportálodat, de megtalálod ezt a magazint is, amit most a kezedben tartasz.
  5. Csekkolj ki mobilon és írd meg a véleményed: Ha autód készen áll a nyárra, csak írd alá online munkalapunkat és fizess kedved szerint akár a mobiloddal is. Ahogy utad egy e-maillel kezdődött, úgy azzal is zárul, mert pár napon belül megkérdezzük, hogy minden rendben volt-e. Egy egyszerű lájkon túl véleményed azért is fontos, mert szervizvezető kollégáim minden szöveges értékelést elolvasnak, hogy javítani tudjunk, amennyiben szükséges.

Szerző: Pollák Péter, vezérigazgató-helyettes, kereskedelmi- és marketing igazgató, AKH

Fotó: Gerd Altmann innen: Pixabay

Vélemény, hozzászólás?