Jose Mourinho lett a hónap szakvezetője

Ez azért is különösen érdekes hír, mivel a Tottehnam gumi abroncs főszpozora évek óta a Kumho Tyre, a bizalom most érett be igazán.

https://tothelaneandback.com/2020/06/10/tottenham-team-up-with-kumho-tyre-to-launch-virtual-mascot-programme/

Jose Mourinho-t választották a hónap szakvezetőjének a Barclays Premier League-ben csapata novemberi teljesítményének köszönhetően. A vezetőedzővel remek formaváltozást mutatott a csapat, mely három győzelmet és egy döntetlent eredményezett az angol élvonalbeli színtéren, sőt ebből három mérkőzésen még csak gólt sem kapott. A kiváló eredménynek köszönhetően a tabella élén kezdik meg a decembert.

A november 1.-ei, 2-1-es Brighton elleni győzelmet a West Brom elleni 1-0-ás diadal követte, majd jött a hazai 2-0-val záródó Manchester City elleni siker. A novemberi hónapot a Chelsea elleni gól nélküli mérkőzéssel zárta a csapat.

Az októberi díjra is jelölt Jose mondta: „Azt mondják a „hónap managere”, de számomra ez a „hónap csapata”, vagy a „hónap” stábja, mert ez itt a játékosokról és ezekről a srácokról szól, akik itt vannak mellettem, az edzőkről, az asszisztensekről, a sporttudományos szakemberekről, és azokról, akik most nincsenek itt, az elemzőkről és rengeteg emberről, akik a stábban dolgoznak nap, mint nap.  „Köszönet az elismerésért, de nem a hónap szakvezetőjéről beszélünk, hanem a hónap stábjáról és csapatáról”

Arra a kérdésre, hogy mit emelne ki a novemberi hónapból azt válaszolta: „Minden egyes pont, amit a Premier League-ben szerzünk nagyon-nagyon fontos. Tudom, hogy már játszottunk a hónapban kettővel a hagyományos 5-6 legnagyobb csapatból, mint a Manchester City, vagy a Chelsea és jó eredményeket értünk el, de én azt mondom, hogy manapság a Premier League-ben minden egyes pontért nagyon meg kell küzdeni.”


A hónap Premier League menedzsere – a Spurs nyertesei

Gerry Francis (December, 1994)
Glenn Hoddle (Október, 2001)
Glenn Hoddle (Augusztus, 2002)
Martin Jol (December 2004)
Harry Redknapp (Augusztus, 2009)
Harry Redknapp (Szeptember, 2011)
Harry Redknapp (November, 2011)
Andre Villas-Boas (December, 2012)
Andre Villas-Boas (Február, 2013)
Mauricio Pochettino (Szeptember, 2015)
Mauricio Pochettino (Február, 2016)
Mauricio Pochettino (Április,2017)
Jose Mourinho (November, 2020)

https://tothelaneandback.com/2020/06/10/tottenham-team-up-with-kumho-tyre-to-launch-virtual-mascot-programme/

Vélemény, hozzászólás?