Az új Audi A3 család Nexen Tire abroncsokkal szereltet

Három Nexen Tire OE abroncs lett jóváhagyva az új Audi A3 szériához

A Nexen Tire, a világ egyik vezető gumiabroncs-gyártója ma bejelentette, hogy az új negyedik generációs Audi A3-hoz N’FERA SPORT, N’Blue S és WINGUARD Sport 2 abroncsokat fog szállítani.

A negyedik generációs Audi A3 család, amelyet először 2020 márciusában mutattak be, egy prémium kompakt „Audi A3 Sportback” modell, amely a Volkswagen-csoport MQB platformjára épül. Az új luxus „Audi A3 Limousine” luxus belső és külső dizájnnal rendelkezik, amely kényelmes menetet és dinamikus vezetési teljesítményt nyújt.

A N’FERA SPORT a Nexen Tire európai stílusú prémium sportgumija, amely kimagasló teljesítményt nyújt nedves és száraz útfelületen. Továbbfejlesztett gyors menetstabilitás és kezelhetőség, valamint maximális tapadás és fékerő jellemzi.

Ami az N’Blue S-t illeti, környezetbarát és nagy teljesítményű járművekhez alkalmas gumiabroncs, amely minimalizálja a forgási ellenállást, válaszul az EU szigorított CO2-szabályozására. A Nexen Tire emellett javította az N’Blue S zaj- és üzemanyag-hatékonyságát az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelelően. Különösen nagy hangsúlyt fektetett a nagy sebességű vízelvezetésre és az esőfékező erőre a többi termékhez képest.

Végül a WINGUARD Sport 2 egy prémium kategóriás alpesi gumiabroncs, amely egyenletes, nagy teljesítményű vezetési és fékezési tulajdonságokkal rendelkezik nedves és száraz útviszonyok esetén egyaránt.  A továbbfejlesztett abroncs stabil vezetési élményt nyújt még jeges és havas felületeken is.

Az N’FERA SPORT 225 / 45R17 91Y, az N’Blue S 205 / 55R16 91V méretben és a WINGUARD Sport 2 205 / 55R16 91H méretben kerülnek felszerelésre.

Mit érdemes tudni a Nexen Tire-ről

Az 1942-ben alapított Nexen Tire globális gumiabroncsgyártó, amelynek központja Dél-Koreában található. A Nexen Tire, a világ egyik leggyorsabban növekvő gumiabroncsgyártója, jelenleg a világ mintegy 150 országával áll kapcsolatban, és négy gyárral rendelkezik – kettővel Koreában (Yangsan és Changnyeong) és egyben a kínai Qingdao-ban. A csehországi Žatecben egy másik üzem szintén 2019-ben kezdte meg működését. A Nexen Tire fejlett technológiájú és kiváló formatervezésű gumiabroncsokat gyárt személygépkocsikhoz, terepjárókhoz és könnyű teherautókhoz. A Nexen Tire OE gumiabroncsokat szállít a világ különböző országainak globális autógyártói számára. 2014-ben a vállalat a világ 4 legrangosabb formatervezési díjának első helyezettét nyerte el a világ különböző gumiabroncs-gyártóival szemben.

Vélemény, hozzászólás?