in , ,

2021 – “NAGYON AJÁNLOTT” minősítést kapott a FALKEN Azenis FK510

https://www.falkentyre.com/es/prensa/article/FK510-ace-test

Az ACE LENKRAD magazin független tesztelői a FALKEN AZENIS FK510-nek „nagyon ajánlott” minősítést ítéltek az idei nyári gumiteszten.

A tesztben kilenc 225/45R17 méretű nyári gumit vizsgáltak meg tüzetesen. 152 pontot szerezve az összes tesztfajtán, a Falken gumiabroncs csak öt ponttal maradt le a teszt győztesétől, és így biztos lábakon állva nyerte el a „nagyon ajánlott” minősítést.

A FALKEN AZENIS FK510 teljesítménye különösen bizalomgerjesztő volt a “Wet Safety” teszteken, ahol 68 ponttal a kategória győztese lett. A többi tesztkategória eredményei szintén lenyűgözőre sikerültek. A „száraz tapadás” kategóriában a Falken 51 pontot szerzett, csak két ponttal elmaradva a kategória győztesétől. A „Környezet és gazdaság” kategóriában kiváló teljesítmény nyújtva, csak három pontra maradt el a kategória győztestől.

A FALKEN AZENIS FK510 225/45R17 kiváló nyári gumiabroncs-megoldás a kompakt osztály járműveihez, amely napjainkban az egyik legnépszerűbb szegmens az autóipar piacán. A FALKEN AZENIS FK510 2016-ban jelent meg, és 85 dimenzióban kapható. Idén tavasszal további 13 illesztési opcióval bővül, és további két dimenzió fejlesztés alatt áll.

https://www.falkentyre.com/hu/tyres/car-tyres/product-detail/40754

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Toyo Proxes Comfort – új kihívások

TECHSYN – a gumiabroncsok új generációja