A NEXEN Tire szállítja a prémium N’FERA Sport abroncsokat az új Porsche Panamerához

A NEXEN TIRE, a világ egyik vezető gumiabroncs-gyártója bejelentette, hogy a N’FERA Sport 265/45 R19 105Y XL és 295/40 R19 108Y XL méretű gumiabroncsokat szállítja eredeti (OE) abroncsokként a második generációs Porsche Panamera új verziójához.

A NEXEN TIRE N’FERA Sport egy európai prémium sportabroncs, amely kiváló vízelvezetési tulajdonságokkal bír a 3 + 1 széles barázdákon keresztül, továbbá aszimmetrikus mintázattal rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében nagy sebességnél. Kiváló teljesítményt mutat nedves és száraz körülmények között is.

Ezenkívül 3D-s barázdákat alkalmaz az abroncs oldalán, hogy a mintázat optimalizálásával nagymértékben javítsa a vezetés stabilitását és kezelhetőségét nagy sebességnél, valamint új vegyületeket is használ, amelyek maximalizálják a tapadást és a fékezési teljesítményt.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk az OE beszállítói partnerségünket az egyik legfontosabb luxusautó-gyártóval, a Porschével. ”- mondta Travis Kang, a NEXEN TIRE vezérigazgatója és alelnöke. „A NEXEN TIRE elképzelése, hogy globális gumiabroncsgyártó-vállalatként folyamatosan növekedjünk, amit a formatervezés és a technológia terén elért kiválóságunk, valamint ügyfeleink és helyi közösségünk gondozása jelent.”

NEXEN TIRE N’Fera Sport – Porsche Panamera

A Porsche OE-kínálatának kihasználásával a NEXEN TIRE számos marketing kampányt tervez végrehajtani globálisan, hogy erősítse prémium márkaimázsát.

Eközben az N’FERA Sportot olyan nagy európai magazinok is elismerték kiváló teljesítményéről a teszteken, mint az ACE Lenkrad, az AUTOBILD, az ADAC Motorwelt (Németország), a TCS (Svájc) és az ÖAMTC’s Auto Touring (Ausztria). A prémium abroncs a termékdizájn kategóriában is elnyerte a fődíjat a Red Dot Design Awards 2020-on.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vélemény, hozzászólás?