Bridgestone az olimpiai játékok büszke partnere

A Bridgestone világszintű partnere az olimpiának és a paralimpiának idén is. Globális központjuk Tokióban található, így kiemelten nagy figyelmet tudnak fordítani az eseményre.

A vállalat folyamatosan nyomon követi az olimpiai versenyzőket, egyengeti útjukat, segít nekik abban, hogy követhessék álmaikat. Tisztában van azzal, hogy az olimpikonná váláshoz hosszú és rögös az út, így a versenyzőknek szükségük van a támogatásra.

Hozzájárulás a megrendezéshez

Hatalmas büszkeséggel tölti el a Bridgestone-t, hogy részt vehet és segédkezhet az olimpiai játékok megrendezésében. Az idei olimpiai az egyik legfentarthatóbb és leggazdaságosabb az eddigiek során. A Tokio 2020 flotta minden egyes autója Bridgestone abroncsokkal lett felszerelve, továbbá több ezer önkéntese segít be folyamatosan, mellyel a gyártó jelentősen hozzájárult az olimpiai megrendezéséhez.

Földrengésvédelem

A Bridgestone gumiszakértőként segít földrengésbiztos helyszíneket biztosítani a Tokió 2020 olimpiai és paralimpiai játékokhoz. A szeizmikus rengéscsillapító technológiát új, állandó szerkezeti elemeknél alkalmazták azon épületeknél, amelyek az úszásnak, búvárkodásnak, műúszásnak, röplabdának és kerekesszékes kosárlabdának adnak majd otthont.

Bridgestone Olimpia 2021
Tokyo Aquatics Centre szimuláció

Mindezek mellett pedig gratulálunk Szilágyi Áronnak, aki megszerezte hazánknak a 178. olimpiai aranyérmet.

Bridgestone Olimpia 2020 Szilágyi Áron
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!