Kumho Tyre arculatot kapott az AKH Batthyány utca szerviz

Kumho Tyre AKH Batthyány utca

Nemrégiben felújításra sor került az AKH Batthyány utca Gumiszerviz, Autószerviz. Az egyik legforgalmasabb budapesti telephely új Kumho Tyre dizájnt kapott, így már modernebb arculattal várja ügyfeleit.

Kumho Tyre AKH Batthyány utca

Nem véletlen, hogy a szerviz a Kumho Tyre-t választotta fő arculati profiljának A márka a középkategória vonalát képviseli, azonban az utóbbi időben sorra nyeri a díjakat, teszteket, ezzel is bizonyítva, hogy képes felvenni a versenyt akár a felsőkategóriás termékekkel is. 2021-ben a 205/55R 16 méretű HS51 Kumho gumiabroncs első helyezést ért el az Auto Bild nyári gumiabroncs tesztjén, a hazai Hasznaltauto.hu teszten pedig „jó” minősítést kapott. A 225/50R17 méretű Kumho PS71 nyári gumiabroncs az ADAC-ÖAMTC közös teszten „erősen ajánlott” minősítést érdemelt ki. A Kumho Tyre közel 60 éves történelemre tekint vissza, és egyre inkább igyekszik meghódítani a piacot. Mára már egyre több gyártó választja autóinak első szerelésű gumiabroncsaként, mint a Skoda Octavia OE 2021 és a Renault Arkana. A gyártó fontosnak tarja a különféle szponzorációkat is, de ezek közül is a legnagyobb figyelmet a futballcsapat szponzorációkra fekteti. Támogatott népszerű csapatai a Bayer Leverkusen és a Tottenham, melynek mezein is feltűnik a márka logója. A gumiabroncsok minőségét bizonyítja, hogy a népszerű J.D Power vásárlói elégedettség felmérésen a Kumho Tyre 3. helyezést ért el, ami azt jelenti, hogy a felhasználók kiemelkedően elégedettek a termékekkel.  

Az AKH batthyány utcai szervizében többféle szolgáltatás közül választhat a gumiszervizen kívül. Sok más mellett klímatöltés, klímatisztítás, műszaki vizsgáztatás, futómű állítás is elérhető a szolgáltatások közt. Fontos kiemelni, hogy az olajcsere szolgáltatást kizárólag prémium minőségű Castrol kenőanyagokkal történik, ezen kívül a vállalat hivatalos Castrol kenőanyag forgalmazó is.

AKH Batthyány Castrol

Vásároljon Kumho gumiabroncsot és szereltesse fel Nálunk, vagy Jelentkezzen be egyéb autószerviz szolgáltatásra az AKH Batthyány utca szervizünkbe!

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!