A Gumi.hu új gumiabroncs márkával bővíti kínálatát, a világmárka, Linglong almárkájával, a LEAO-val.

A globális gumiabroncs gyártók Tyrepress által közölt rangsorában 12. helyen álló Linglong gyár, Európában németországi kutatási és fejlesztési központjával és szerbiai gyárával van jelen.

A Gumi.hu célja, hogy az ellátási lánc- és konténerválság közepette is hozzáférést biztosítson ügyfeleinek a egy újabb gazdaságos szegmenshez tartozó gumiabroncs márkához.

Ezért cégünk 2021. szeptemberétől a világmárka, Linglong almárkájával, a LEAO-val bővíti kínálatát.

A LEAO egy nemzetközileg elismert abroncsmárka, amely a gazdaságos szegmensben minőséget és 100%-os megbízhatóságot garantál. A LEAO termékei tökéletesen megfelelnek a gumiabroncsokkal szemben támasztott követelményeknek. Minden útfelületen és minden időjárási körülmények között bizonyítják teljesítményüket. A LEAO-t világszerte költséghatékony és minőségi gumiabroncsként ismerik el.

A LEAO GUMIK EGYEDI ELŐNYEI:

  • Garantáltan versenyképes ár
  • Rendkívül gazdaságos teljesítmény
  • Megbízhatóság és bizonyított minőség
  • Alkalmas minden útfelületre és mindenféle időjárási körülmény esetén

A Linglong vállalatról

Az 1975 -ben alapított Shandong Linglong Tire Co., Ltd. jelenleg hét kutatási és fejlesztési szervezettel és hét gyártóbázissal rendelkezik. A Linglong termékeit világszerte 173 országban értékesítik.

A vállalat termékei személygépkocsi és könnyű teherautó gumiabroncsokból, teherautó- és busz- abroncsokból és terepjáró gumikból állnak, amelyeket széles körben használnak haszongépjárműveken, személygépjárműveken, ipari gépeken.

A brit Tyrepress a globális gumiabroncs -gyártók 2020-as bevételei és nyereségei alapján kiadta a Top Tire Manufacturers 2021 rangsort. A Linglong Tire a 14. helyről a 12. helyre lépett előre, és a legnagyobb ütemben fejlődő vállalat lett.

Linglong

A Linglong Tire jelenleg több mint 30 világhírű autógyártóval folytat együttműködést tesztelheti és kipróbálhatja új fejlesztéseit. A tesztelő gyártók közt szerepel többek közt a Mercedes-Benz, BMW, Toyota és a Volkswagen.

linglong

Gyárak

A vállalat K + F központokat hozott létre Zhaoyuanban, Pekingben, Sanghajban, Jinanban, Yantaiban, Németországban és az Egyesült Államokban. A Linglongnak hét gyára van Zhaoyuanban, Dezhouban, Liuzhouban, Jingmenben, Jilinben, Thaiföldön és Európában a szomszédos Szerbiában.

Intelligens gumiabroncs gyártás

A vállalat intelligens gyárat kezdett létesíteni a liuzhou-i gyártó bázis TBR üzemében, üzemtervezésével, berendezésbeszerzésével és intelligens gyártási koncepciót alkalmazó folyamatvezérléssel, hogy felépítse a Linglong intelligens gyárát.

A Linglong Tire az liuzhou-i gyár TBR üzemében intelligens gyárat tervez létesíteni, melyben intelligens gyártási technológiát, koncepciót kíván alkalmazni.

linglong

Győztes

A nyári gumiabroncsok 2021-es tesztjén a SPORT MASTER sorozat a száraz körülmények közt való fékezés teszten megszerezte az 1. helyet.

linglong sportmaster

Első szerelés

A Linglong Tire-t számos világszerte ismert autógyártó választja első szerelésű abroncsának, mint az Audi, VW, Ford.

Szponzoráció, jótékonyság

A világszínvonalú sportesemények szponzorálásával hazájában és külföldön is népszerűsíti a Linglong márka nevet, jó minőséget és márkaimázst építve ki a fogyasztói célcsoportokban.

Főbb szponzorációk:

  • VfL Wolfsburg
  • D1 GRAND PRIX, Kína
  • Juventus Football Club
  • China Grand Rally Racing verseny

2019. március 30-án sikeresen megépült a Linglong Tire európai gyártóbázisának szerbiai, a vállalat második tengerentúli gyára.

A vállalat aktívan hozzájárul jótékonysági tevékenységekhez olyan területeken, mint a katasztrófa elhárítás, az edukáció és a környezetvédelem.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Előző cikkFalken Tire – nyerő széria a terepversenyeken
Következő cikkBridgestone első szerelés – az abroncsok jövője