Continental WinterContact TS 870 P – egy igazi mestermű

A Continental WinterContact TS 870 P új abroncsot tesztgyőztesnek nyilvánították a tyrereviews.com által nemrégiben végzett független téli gumiabroncsteszt során.

A tyrereviews.com következtetése szerint a WinterContact TS 870 P egy nagyon kiegyensúlyozott termék, amely az útfelülettől függetlenül sokoldalú képességekkel rendelkezik. A nagy futásteljesítmény és az alacsony gördülési ellenállás, ami alacsony üzemanyag-fogyasztással párosul, kiváló tulajdonságai az új téli gumiabroncsnak.

A Continental WinterContact TS 870 P abroncsot 225/40 R18 92V méretben tesztelték.

Continental Wintercontact

 Tyrerevies.com szerint

„A vadonatúj WinterContact TS870P az állandóság királya volt, egy valóban lenyűgöző abroncs. Sok tekintetben azt lehet mondani, hogy ez a gumiabroncs szerepelt a legjobban a teszten, mivel a legalacsonyabb helyezés, amit elért a tizenöt kategóriában, az ötödik helyezés volt (vizes úton való kezelhetőségben). Azonban itt is csak 0,9 másodperccel maradt el a legjobbtól, illetve az ötödik helyezést érte el havon való tapadás kategóriában. Minden más teszten „zöld” volt, ami azt jelenti, hogy a gumiabroncsok legjobbra értékelt csoportjába tartozott.”

Érdekes módon egyetlen tesztet sem nyert meg az abroncs, ennek ellenére mégis első helyen végzett.  Minden egyes kategóriában negyedik, harmadik és második helyezést ért el, nem lehet nem értékelni a mérnöki munkát, amely ebbe az abroncsba került. Lényegében nincsenek hátrányai, igazi mérnöki mestermű!

Continental WinterContact TS870P

Egyik évszak sem rendelkezik olyan változatos időjárási körülményekkel, mint a tél. Éppen ezért szükség van egy olyan gumiabroncsra, ami helyt áll minden útviszonynál való vezetésnél.

Az új Continental WinterContact TS 870 P továbbfejlesztett lamella és mintázat koncepcióval lett felszerelve, mely kiváló tapadást biztosít havon és jégen egyaránt. Ugyanakkor a CoolChili™ keverék új összetétele optimális nedves úton való teljesítményt biztosít. Előnye a rendkívül alacsony gördülési ellenállás és nagy futásteljesítmény, hogy bármikor élvezhesse a biztonságos téli vezetés élményét – bármilyen körülmények között.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!