Vredestein Quatrac – „A legjobb négy évszakos gumi”

A piacvezető német autós magazin, az Auto Zeitung a „legjobb négy évszakos gumiabroncsnak” nevezte a Vredestein Quatracot

Vredestein
  • A Quatrac hatodik generációja az ár-teljesítmény arány alapján ajánlott termékek között is az élen végzett a magazin értékelése alapján
  • Az Auto Zeitung úgy fogalmazott, hogy a Quatrac „külön kategóriát képvisel” a nedves aszfalton, széles hőmérséklet-tartományban nyújtott teljesítmény szempontjából
  • A Quatrac optimálisan kiegyensúlyozott teljesítményt biztosít száraz, nedves és jeges körülmények között is
  • A Vredestein márka csaknem 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik a négy évszakos gumiabroncsok terén
Vredestein Quatrac
Vredestein Quatrac négy évszakos gumiabroncs

Amszterdam, Németország egyik vezető autós magazinja, az Auto Zeitung holtversenyben a Vredestein Quatracot választotta a 2021-es év „legjobb négy évszakos gumiabroncsának”. A szaklap „ár-teljesítmény arány alapján ajánlott termékek” kategóriáját is megnyerő gumiabroncs nyolc komoly kihívóval nézett szembe a népszerű négy évszakos kategóriában.

A magazin szakemberei az átfogó teszteket egy 7. generációs Volkswagen Golfra felszerelt 205/55/R16 méretű abroncsokkal végezték el, felmérve azok kezelési és fékezési teljesítményét a különféle, nagy kihívást jelentő, különböző hőmérsékleti körülmények, illetve nedves és száraz útviszonyok között végrehajtott próbatételeken. A tesztek során a gumiabroncsok különböző típusú útfelületeken biztosított kényelmi szintjeit, illetve az általuk keltett zajt, rezgéseket és durva menetjellemzőket is felmérték.

Az abroncsokat az Auto Zeitung vizsgálta

Az Auto Zeitung a Vredestein Quatrac gumiabroncs legújabb, hatodik generációját vizsgálta, mely a családi autókat is magában foglaló „középső szegmens” számára készült. A teszt összegzése során az Auto Zeitung úgy fogalmazott, hogy a Quatrac „külön kategóriát képvisel” a nedves aszfalton, széles hőmérséklet-tartományban nyújtott teljesítmény szempontjából, és kiemelte, hogy a gumiabroncs akkor is magas szintű tapadást biztosít, amikor a határok feszegetésével használják azt. A szaklap azt is hozzátette, hogy az abroncs „alacsony gördülési ellenállással rendelkezik”, ráadásul „biztonságosan használható havas útfelületen és remek értéket képvisel”.

vredestein

A Vredestein holland prémium márka által kínált, kizárólag az Apollo Tyres európai gyáraiban készülő négy évszakos gumiabroncsok optimálisan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak nedves, száraz és jeges útfelületeken, alacsony gördülési ellenállásuk és magas kopásállóságuk pedig csökkenti a környezetre gyakorolt hatásukat.

apollo tyres

A Vredestein gumiabroncsai a kezdetektől fogva éllovasnak számítanak a négy évszakos gumiabroncsok 1990-es évek elején megnyílt piacán, köszönhetően a vállalat minden körülmények között prémium teljesítményt nyújtó téli és nyári gumiabroncsok terén szerzett átfogó tudásának. A 13 és 22 hüvelyk közötti mérettartománnyal jelenleg a Vredestein rendelkezik a négy évszakos gumiabroncsok egyik legátfogóbb és legsokoldalúbb kínálatával.

Élvonalban a Vredestein Quatrac

A Quatrac komoly eredményekkel büszkélkedhet a hasonló díjak terén. Tavaly a Quatrac holtversenyben megnyerte a német Auto Bild Allrad magazin komoly presztízzsel bíró éves abroncstesztjét, mely során mind a tizennégy tesztkategóriában a legmagasabb vagy a második legmagasabb besorolást kapta. Szintén 2020-ban a második helyet szerezte meg az Auto Bild nagyszabású, 32 négy évszakos gumiabroncson elvégzett tesztjén. 2019-ben az Auto Bild „Az év négy évszakos gyártójának” nevezte a Vredesteint, miután a tesztelők példaértékű négy évszakos gumiabroncsnak nevezték a vállalat termékét, mely lenyűgözően teljesít jeges és havas útfelületeken, valamint a nedves és száraz körülmények között biztosított dinamikus vezetési jellemzőiért is dicsérték.

„Nagyon büszkék vagyunk a négy évszakos kínálatunkra – központi szerepet töltenek be a Vredestein márka szempontjából.” – mondta Yves Pouliquen, az Apollo Tyres Europe értékesítési és marketingosztályának vezetője. „A Quatrac úttörőként vett részt a négy évszakos szegmens megújításában és növekedésében, és további kutatási és fejlesztési befektetésekkel igyekszünk biztosítani, hogy ez az abroncs a teljesítmény szempontjából továbbra is éllovas maradjon. Az Auto Zeitung díja igazolja, hogy a kemény munkánk kifizetődött.”

A Quatrac mellett a Vredestein négy évszakos gumiabroncsainak kínálatában olyan termékek is megtalálhatók, mint a Quatrac Pro, a Quatrac 5 és a könnyű haszongépjárművekhez készült Comtrac 2 All-Season+.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!