SEMA 2021 egyik fő kiállítója a Toyo Tires

A Toyo Tires 32 világelső járművet mutat be a Treadpass kiállításon és egyedi művészeti installációkat a SEMA 2021-en

Toyo Tires

SEMA 2021

Toyo Tires nagy feltűnést fog kelteni, amikor a SEMA Show-n, ami visszatér Las Vegasba november elején (2021.11.02 – 05.). A cég több mint 35 világelső járművet és két nagy tömeget vonzó művészeti installációt mutat be. A Toyo Tires Treadpass, amely a SEMA 2021 résztvevői körében széles körben népszerű úti cél, 8. éve tér vissza. A Treadpass a világon debütáló járművek legnagyobb koncentrációját mutatja be, és a Las Vegas-i Kongresszusi Központ központi és déli csarnoka között található. A művészeti installációk többek közt Joshua Vides konceptuális művész és tervező, Ken Block és Brian Scotto, a hoonigani Audi alkotásait mutatják be. A Toyo kültéri standja központi elem lesz a South Hall bejárata előtt (84160. számú kiállítás).

32 jármű debütál majd a Toyo Tires Treadpass-on, köztük egy 1000 lóerős 1994-es Mazda RX-7, egy 1972-es Chevy K5 Blazer és egy ikonikus 1982-es DeLorean DMC 12.

A South Hall előtt a résztvevők megcsodálhatják Joshua Vides fekete-fehér művészetét. Jellegzetes stílusát a cipőktől az autókig számos területen alkalmazta, és olyan jelentős márkákkal dolgozott együtt, mint a BMW, a Fendi, a Converse és a Chicago Kortárs Művészeti Múzeum. Vides új projektje a Toyoval egy saját BMW E30 M3 bemtuatása Toyo ® Proxes ® Sport A/S abroncsokon.

Ken Block a SEMA 2021-en

A Joshua Vides mellett Ken Block és Brian Scotto teljesen új Audi konstrukciókat mutatnak be, amelyeken Ricardo Gonzalez, más néven Itsaliving művészete csodálható meg. Block az LCE által Németországban épített Audi Sport Quattro Tribute-t, Scotto pedig egy Audi Coupe Quattro-t, egy 2004-ben vásárolt projektautót mutat be.

„A Toyo Tyres izgatottan várja, hogy személyesen újra csatlakozhasson a SEMA 2021-hez, és visszahozhassa a kreativitás és a járművek kivitelezésének ünnepét a Treadpass-on” – mondta John Thomas, a Toyo Tire USA Corp. elnök-vezérigazgatója. „A SEMA lehetővé teszi számunkra, hogy kiemeljük és együttműködjünk néhányukkal. Az iparág különböző versenyzői annak tudatában rakják le voksukat a Toyo abroncsok mellett, hogy tudják, hogy a megfelelő abroncsok javítják a járművek megjelenését és teljesítményét.”

A SEMA Show a világ vezető autóipari rendezvénye, melyen az autóipar több szereplője is megtalálható. A Toyo a SEMA 2021 fő kiállítója lett, bemutatja az ország legkiválóbb építőinek munkáit.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!