Partneri együttműködés – MEN’S EHF EURO 2022 & Falken

A MEN’S EHF EURO 2022 és a Falken Tires között gyümölcsöző partneri együttműködés veszi kezdetét. A feltörekvő gumiabroncs márka jövőre a kézilabda területén kívánja magát népszerűsíteni a rajongók körében.

MEN’S EHF EURO 2022 & Falken együttműködés

Ez az első alkalom, hogy a Falken partneri együttműködésben vesz részt az Európai Kézilabda Szövetséggel. Az üzlet részeként – az Infront közvetítésével – személyre szabott, 360 fokos partnercsomagot kap a 15. alkalommal megrendezésre kerülő EURO-tornára, amelyre jövő év január 13-30. között kerül sor Magyarországon és Szlovákiában.

A partneri együttműködés keretein belül a Falken márkajelzés szerepelni fog több helyen. LED-táblákon látható mind a 67 EHF EURO-mérkőzésen, két padlómatricán a büntetőterületeken minden arénánál, valamint egy statikus táblán.

Az arénában való megjelenés mellett a Falken Tires márkajelzése is hangsúlyos lesz az adások során. A Falken neve és logója díszíti majd az EHF digitális csatornáit. Szerepel majd az EHFTV előzetesen, kiemelt online és közösségi média posztokon.

Martin Hausleitner, az EHF főtitkára nyilatkozta: „Örülünk, hogy új nevet üdvözölhetünk az európai kézilabda-családban. Nagy örömünkre szolgál továbbá, hogy a Falken gumiabroncsok a 2022-es férfi EHF EURO-n részt vehetnek. A verseny bizonyítéka annak, hogy mennyi embert vonz a kézilabda sportága az egész kontinensen. Alig várjuk, hogy a Falken nevét láthassuk a fényekben a januári verseny során.”

MEN'S EHF EURO 2022

Markus Bögner, a Falken Tire Europe GmbH vezérigazgatója és elnöke is megszólalt a témában. „Nagyon örülünk, hogy partnerek lehetünk a 2022-es férfi EHF EURO versenyen. A kézilabdának Európa-szerte rengeteg követője van szenvedélyes szurkolókkal. Úgy érezzük, hogy az EHF elsőszámú versenyén való jelenlétünkkel mi is összeállíthatunk egy úgynevezett szurkolói tábort. Itt mi is bemutathatjuk a Falken márkát egy új közönségnek.”

Julien Ternisien, az Infront nyári sportágának alelnöke is megszólalt: „Az Infront személyre szabott csomagot akart létrehozni a Falken Tires számára. Megértettük, hogy a fő cél a kézilabda rajongók elérése. Az EHF-el közösen biztosított digitális, sugárzott és helyszíni aktiválási pontok széles skálája pozitívan leköti a helyszínen és otthonról egyaránt az akcióban résztvevőket.”

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!