AMTS ÉLŐ TUNING – Helyszín: Westend

Az AMTS élő nyereményautó megépítése, az eddigi évek programjaihoz hűen már jóval a rendezvény előtt lezajlik, egy kis különbséggel. Idén nem akármilyen körítéssel alakítják át a nyereményautót. 2022 január 27-31 között exkluzív helyszínen tekinthető meg a tuningolás, mindenki szeme láttára.

Az AMTS Autóépítő Standja a Westend legalsó szintjén a Millennium parkban lesz megtalálható 5 teljes napon keresztül (jan 27-31) 10 és 18 óra között. A helyszínen lehetőség van AMTS belépőjegyek előzetes megvásárlására, ugyanakkor a házigazdák egy mini-autókiállítással is várják az érdeklődőket a show témakörén belül.

De milyen autót is fognak átalakítani?

2022-ben egy Mazda MX5 Roadstert szednek darabjaira, tuningolnak fel, majd raknak össze újra. Az átépítés folyamatosan, 5 napon keresztül élőben megtekinthető.

AMTS élő

A vadonatúj TOYO Proxes abroncsokat a gumi.hu biztosítja.

A minőségi Castrol motorolaj az Abroncs Kereskedőház jóvoltából kerül az autóba.

Az átalakítás nem lesz kispályásnak mondható. A műanyagos munkáktól kezdve, a futóművön, fényezésen, az utastér és hifi beépítésén keresztül minden átalakításra kerül a kiállítási darabon. Amit pedig fontos megemlíteni, hogy az átalakított jármű a belépőjegy megvásárlásával megnyerhető lesz az AMTS-en.

Az építést lépésről-lépésre végig követheti az online blogon, az elkészült autót pedig részleteiben itt ismerheti majd meg!

AMTS 2022

Ha belépőjegyét az AMTS Autóépítő Standján, a Westendben vásárolja meg január 31-ig, automatikusan egy ajándék jubileumi AMTS kulcstartót is kap mellé ajándékba

Infók itt: https://www.amts.hu/hu/programok/tuning-auto-epites-eloben-7

Felnőtt, vagy családi belépőjével pedig ne felejtsen el regisztrálni Mazda MX-5 nyereményjátékunkra, mert a sorsoláson így tud csak részt venni: https://nyeremenyauto.amts.hu

A tavalyi 2021-es élő autóépítés így zajlott:

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!