• A Kumho Tire hivatalos  gumiabroncs-beszállítóként vesz részt a világhírű TCR  sorozatban.
  • A globális motorsport verseny szponzorálása várhatóan növelni fogja a Kumho márka imázsát.

A Kumho Tire hivatalos szponzora lesz a ” TCR Europe ” sorozatnak, amely nagyban hozzájárul a gumiabroncs gyártó hírneve megerősítéséhez.

A globális TCR események közül a Kumho szponzorálja a TCR Europe-t, a TCR Denmark-t, a TCR Spain-t és a TCR Eastern Europe-t.

TCR 2022

Minden TCR esemény ugyanazon szabályok mentén zajlik, amelyeket a Féderation Internationale de l’Automobile (FIA) jóváhagyott. A részt vevő autók fejlett vezetési rendszerrel vannak felszerelve, ami 2,0 literes turbómotorokat tartalmaz, legfeljebb 350 lóerővel és szekvenciális sebességváltóval, ami nagyobb vezetési teljesítményt eredményez. A TCR szervezői a Kumho Ecsta S700 és W701 versenyabroncsait vásárolták meg a versenyzők számára, amelyeket minden résztvevő autóra felszerelnek.

Nyilatkozatok

Marcello Lotti, a WSC Csoport elnöke elmondta: “A Motorsport versenyek nagyszerű lehetőséget kínálnak a fejlett járműtechnológiák bemutatására és tesztelésére. A Kumho Tire nagy erőfeszítéseket tett, hogy a TCR partnere legyen. Ez az elkötelezettség elsősorban a termék minőségében mutatkozik meg, amelyet most értékeltünk és jóváhagytunk.”

Paulo Ferreira, a TCR Europe Promótere elmondta: “Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az együttműködést. Alig várom, hogy a következő szezontól a Kumho Tire-el dolgozhassak együtt. Teljesen logikus döntés, hogy egyetlen fajta gumiabroncsot használjunk a teljes sorozat alatt. Úgy gondolom, hogy a Kumho Tire tevékenysége kifejezetten előremutató annak fényében, hogy a WSC-vel és a sorozat támogatóival együttműködve egy egyedi TCR abroncsot gyárt. Szeretnék köszönetet mondani a Hankook Tire-nek a 2021-es szezonban végzett munkájáért.”

“Kumho örömmel vesz részt a WSC Csoporttal való új partnerségben” – mondta  Tony  Gangseung  Lee,a  Kumho Tire globális marketingért felelős alelnöke – “Ezt a partnerséget arra fogjuk használni, hogy javítsuk az autósportról és a márkaismertségről alkotott technológiai képünket a globális piacon.”

2018-ban Kumho volt a hivatalos gumiabroncs partnere az alakuló TCR Korea Túraautó Bajnokságnak. 2007-ben került a versenygumik élére, amikor az első koreai vállalat lett, amely  sikeresen kifejlesztette a Forma-1-es (F1) versenyek prototípus gumiabroncsait. A Robusztus technológiai képességekkel és tapasztalatokkal rendelkező F1-es gumiabroncsok egyetlen koreai gyártójaként a Kumho hivatalos gumiabroncs-partnerként szolgált számos motorsport eseményen Koreában és szerte a világon. Ezzel tovább erősíti pozícióját globális gumiabroncs márkaként.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Előző cikkA Toyo által szponzorált sorozatban Peter Wright az új bajnok
Következő cikkGumiabroncs tárolása: 7+1 tipp a szakszerű tároláshoz