A TCR Europe a 2022-es szezonban áttér a Kumho Tire abroncsaira

  • A Kumho Tire hivatalos  gumiabroncs-beszállítóként vesz részt a világhírű TCR  sorozatban.
  • A globális motorsport verseny szponzorálása várhatóan növelni fogja a Kumho márka imázsát.

A Kumho Tire hivatalos szponzora lesz a ” TCR Europe ” sorozatnak, amely nagyban hozzájárul a gumiabroncs gyártó hírneve megerősítéséhez.

A globális TCR események közül a Kumho szponzorálja a TCR Europe-t, a TCR Denmark-t, a TCR Spain-t és a TCR Eastern Europe-t.

TCR 2022

Minden TCR esemény ugyanazon szabályok mentén zajlik, amelyeket a Féderation Internationale de l’Automobile (FIA) jóváhagyott. A részt vevő autók fejlett vezetési rendszerrel vannak felszerelve, ami 2,0 literes turbómotorokat tartalmaz, legfeljebb 350 lóerővel és szekvenciális sebességváltóval, ami nagyobb vezetési teljesítményt eredményez. A TCR szervezői a Kumho Ecsta S700 és W701 versenyabroncsait vásárolták meg a versenyzők számára, amelyeket minden résztvevő autóra felszerelnek.

Nyilatkozatok

Marcello Lotti, a WSC Csoport elnöke elmondta: „A Motorsport versenyek nagyszerű lehetőséget kínálnak a fejlett járműtechnológiák bemutatására és tesztelésére. A Kumho Tire nagy erőfeszítéseket tett, hogy a TCR partnere legyen. Ez az elkötelezettség elsősorban a termék minőségében mutatkozik meg, amelyet most értékeltünk és jóváhagytunk.”

Paulo Ferreira, a TCR Europe Promótere elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az együttműködést. Alig várom, hogy a következő szezontól a Kumho Tire-el dolgozhassak együtt. Teljesen logikus döntés, hogy egyetlen fajta gumiabroncsot használjunk a teljes sorozat alatt. Úgy gondolom, hogy a Kumho Tire tevékenysége kifejezetten előremutató annak fényében, hogy a WSC-vel és a sorozat támogatóival együttműködve egy egyedi TCR abroncsot gyárt. Szeretnék köszönetet mondani a Hankook Tire-nek a 2021-es szezonban végzett munkájáért.”

„Kumho örömmel vesz részt a WSC Csoporttal való új partnerségben” – mondta  Tony  Gangseung  Lee,a  Kumho Tire globális marketingért felelős alelnöke – „Ezt a partnerséget arra fogjuk használni, hogy javítsuk az autósportról és a márkaismertségről alkotott technológiai képünket a globális piacon.”

2018-ban Kumho volt a hivatalos gumiabroncs partnere az alakuló TCR Korea Túraautó Bajnokságnak. 2007-ben került a versenygumik élére, amikor az első koreai vállalat lett, amely  sikeresen kifejlesztette a Forma-1-es (F1) versenyek prototípus gumiabroncsait. A Robusztus technológiai képességekkel és tapasztalatokkal rendelkező F1-es gumiabroncsok egyetlen koreai gyártójaként a Kumho hivatalos gumiabroncs-partnerként szolgált számos motorsport eseményen Koreában és szerte a világon. Ezzel tovább erősíti pozícióját globális gumiabroncs márkaként.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!