Az AMTS 2022 nyereményautója elkészült

AMTS 2022

16 éve rendezik meg hazánkban a nemzetközi Automobil és Tuning Showt, azonban talán nem túlzás azt mondani, hogy idén a fődíj a rendezvény történetében az egyik legkomolyabb nyeremény.

A show 2022. május 27-29. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén, ahol megszámlálhatatlan élmény és különlegesség vár az odalátogatókra. A kiállítás lefedi az autózás teljes szegmensét, érinti a motorsport világát, valamint kortól és nemtől függetlenül biztosítja a programot az érdeklődők számára.

Nyereményautó

Egy profi csapat idén is átalakított és egyedivé varázsolt egy sportautót. Az átalakított járművet az AMTS zárónapján, május 29-én bárki megnyerheti, aki regisztrált belépőjegyével és részt vesz a nyereményjátékon.

Az AMTS átépített nyereményautójához immáron 5. éve az Abroncs Kereskedőház (Gumi.hu) biztosítja a gumikat, amik idén a Toyo Tires Proxes abroncsok.

„Az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt évben egy Mini Cooper Coupe, ezt megelőzően egy Porsche Boxster S, egy Ford Mustang, két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben!

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, szolid, de sportos spoilerekkel, állítható futóművel és vadonatúj felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, háromárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50.000 Ft értékű üzemanyag utalvány is dukál.”

Forrás: https://www.amts.hu/hu/hirek-18/11780!10?fbclid=IwAR34JHx23gejLTwcpQ2XNgnq8CCL1u1L-mAdSesDryvsT2w7yiQgToWnuPw

Sorsolás részletei

Vásárolja meg AMTS belépőjét február 28-ig, olcsóbban ITT!

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!