Castrol – Aprilia együttműködés – MotoGP 2022

MotoGP 2022

A világelső motoros sorozat új szezonja 2022 március 6.-án rajtolt. A MotoGP 2022 szezon a rekordot döntõ 21 futammal a globális motoros sorozat valaha volt leghosszabb szezonja lesz.

Az idei év várhatóan gördülékenyebb lesz a MotoGP számára, mivel a világ folytatja a kilábalást a Covid-19 világjárványból. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének új kihívások, a tervek szerint a sorozat 24 és 39 év után először tér vissza Indonéziában és Finnországban.  

Néhány csapat átszervezésére is sor került az új szezonban. A Gresini és az Aprilia útjai elváltak, két független csapattá alakítva az Aprilia Racinget és a Gresini Racing MotoGP-t. 

Ezenkívül Valentino Rossi VR46-os csapata átvette a korábban az Esponsorama Racing által birtokolt rajthelyeket.  

Castrol

A Castrol POWER1 RACING teljesen szintetikus olaj a Race Derived Technology™ technológiával bizonyítottan megállja a helyét, kiváló gyorsulást biztosít a versenypálya körülményei között az Aprilia járművei számára.

Az új Castrol POWER1 RACING ellenáll a magas hőmérsékleten történő besűrűsödésnek, így megőrzi az olaj viszkozitását, ami lehetővé teszi a magabiztos vezetést. Csökkenti a motor súrlódását szélsőséges hőmérsékleten is, és a tengelykapcsoló optimalizált súrlódásával segít a legtöbbet kihozni a motorkerékpárokból.

Aprilia Racing csapat

Vezérigazgató: Massimo Rivola 

Bázis: Noale, Olaszország 

Kivitelező: Aprilia

Támogatók: Castrol, Came, Sky Wifi, Case HI, Marsh, Kaspersky, Manpower Group, FPT Powertrain Technologies, Pan Compositi, SC Project, Dellorto, PBR, Porch, RCB, Sprint Filter, Beta, Sharebot, Regina Chain, CIMA, Capit, Michelin, Italian Gesture, Ixon, Oakley, 2!

Fejlesztések a szezonon kívül: Az Aprilia 2004 óta először lép be hivatalos gyári csapatként a 2022-es MotoGP kampányba. Korábban a Gresini Racinggel együtt versenyzett.

Olajcsere Castrollal

Jelentkezzen be olajcserére szervizeink egyikébe!

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!