Vredestein Ultrac – kategóriaelső teljesítményt nyújt

Vredestein Ultrac

A díjnyertes Vredestein Ultrac nyári gumiabroncsok kínálatát bővíti az idei évben az Apollo Tyres.

18 új méretopció – a legújabb kínálat már 15 colltól 18 collig terjed; az Ultrac újabb elismerést kapott az Auto Zeitung 2022-es nyárigumiabroncs-tesztjével kapcsolatban

Vredestein Ultrac – bővülő kínálat

Az új termékek bevezetésével egy időben a prémium minőségű Ultrac gumiabroncs egy újabb elismerést is bezsebelt egy piacvezető, független autós magazintól, az Auto Zeitung nevű német laptól, mely a legnépszerűbb nyári gumiabroncsokat tesztelte.

A Vredestein Ultrac kategóriaelső teljesítményt nyújt nedves és száraz körülmények között is, így ideális nyári gumiabroncsot jelent számos családi és kompakt autó számára. Az Apollo Tyres globális kutatási és fejlesztési csapata által a vállalat Enschedében, Hollandiában található központjában kifejlesztett Vredestein Ultrac gumiabroncsok kiváló kényelmi jellemzőket, valamint lenyűgöző kezelhetőségi és kanyarvételi képességeket biztosítanak, nagy sebesség mellett is. Ez a szögletesebb futófelületet biztosító továbbfejlesztett abroncsüregnek, a merevebb futófelület-mintázatnak és központi bordának, valamint az oldalirányú barázdáknak köszönhető. A gumiabroncs a kormányzási reakciót és pontosságot is javítja a biztonságos és dinamikus vezetési élmény érdekében, továbbá rendkívül alacsony gördülési ellenállást és jó üzemanyag-hatékonyságot biztosít.

Még egy diadalmas év a Vredestein Ultrac számára

A Vredestein Ultrac kínálatának bővítésére közvetlenül azután került sor, hogy a gumiabroncs egy újabb független szervezet elismerését vívta ki a kategóriaelső képességeivel. A neves német autós magazin, az Auto Zeitung a második helyen rangsorolta az Ultrac abroncsot az ebben a hónapban közzétett, 2022-es nyárigumiabroncs-tesztjén. Az Auto Zeitung 10 különböző gyártó gumiabroncsait vizsgálta, és számos különféle próbának vetette alá azokat, például a vízen csúszással szembeni ellenállás, a nedves úton való fékezési teljesítmény és a gördülési ellenállás szempontjából. A lap szakértői számos körülmény – köztük a kiszámíthatatlan időjárás – esetén a „Nagyon ajánlott” kategóriába sorolták az Ultracot. Az Auto Zeitung így foglalata össze a gumiabroncs teljesítményét: „…az új Ultrac hatalmas erőtartalékokkal rendelkezik a vízen csúszással szembeni ellenállás terén, és rendkívül könnyű kezelhetőséget biztosít.”

Daniele Lorenzetti, az Apollo Tyres technológiai vezetője így fogalmazott: „A 2021 elején bemutatott Ultrac gumiabroncsok iránt erős és tartós kereslet mutatkozik, ezért döntöttünk úgy, hogy kifejlesztjük ezeket az új, nagyobb kerekekhez készült változatokat, hogy termékünk még több járműhöz váljon elérhetővé. A kutatási és fejlesztési mérnökeinknek köszönhetően a gumiabroncs kiváló jellemzőkkel bír a kezelhetőség, a kényelem és a zajcsökkentés szempontjából, ami komoly előnyt jelent a nyári gumiabroncsok piacán, ahol folyamatosan nagyon erős verseny zajlik.” Az Auto Zeitung tesztjére reagálva hozzátette: „Mindig büszkeséggel és elégedettséggel tölt el minket, amikor egy független lap elismerően ír a termékeink teljesítményéről. Az Auto Zeitunghoz hasonló nagy presztízsű magazinoktól kapott elismerés remekül alátámasztja az Ultrac és a mögötte álló csapat kiválóságát.”

További tesztek


Autobild nyári gumiteszt 2022 – 1. forduló: biztonsági teszt
ADAC nyári gumiteszt 2022: A győztesek és a vesztesek

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!