A Toyo Tires megújítja az együttműködést az AIG Women’s Open-el

A Toyo Tires a 2019-es angliai woburn-i játék óta partnere az AIG Women’s Opennel. A partnerség 2020-ban a skóciai Royal Troonban, 2021-ben pedig Carnoustie-ban folytatódott. Az idei bajnokság a skóciai Muirfieldben zajlott augusztus 4. és 7. között.

A TOYO TIRES újabb élménydús vezetést nyújt… de ezúttal a skóciai utakon

A japán gumiabroncsgyártó immár negyedik egymást követő évben vesz részt egy jelentős golfbajnokság védnökeként és hivatalos abroncsaként az AIG Women’s Openen. Az idei bajnokságot a skóciai Muirfieldben rendezték augusztus 4. és 7. között. 2019 óta ez volt az első alkalom, hogy a torna teljesen nyitott a nézők előtt, a tavalyi korlátozott létszám miatt. Az AIG Women’s Open egyike a női golf öt nagy bajnokságának, és egy jelentős sportesemény, amelyen a világ legjobb női profi játékosai vesznek részt.

Ez egy éves bajnokság, amelyet világszínvonalú pályákon rendeznek meg szerte az Egyesült Királyságban. Muirfield először adott otthont az eseménynek. A tavalyi AIG Women’s Open, amelyet Carnoustie-ban tartottak, és Anna Nordqvist nyerte meg, a női körversenyen, ami idén 21. alkalommal, összességében pedig a 45. alkalommal került megrendezésre. Nordqvist egyike a 11 korábbi bajnoknak a muirfieldi AIG Women’s Open mezőnyben.

Az AIG Women’s Open partnereként a Toyo Tires 2019 óta szerepel a fedélzeten, mióta az angliai Woburnben , 2020-ban a skóciai Royal Troon Golf Clubban és 2021-ben a Carnoustie Golf Linksben játszották. A Toyo Tires aktívan támogatja ezt a jelentős sporteseményt közösségi média csatornáin.

AIG Women's Open

Az AIG Women’s Openről


1976-ban alapították és jelenleg a The R&A tulajdonában van, az AIG Women’s Open egyike a női golf öt fő bajnokságának. Évente 144 játékos verseng a bajnoki trófeáért amatőrökkel, aki 72 lyukat játszanak.  A jövőbeli helyszínek közé tartozik a Walton Heath (2023), a St Andrews (2024) és a Royal Porthcawl (2025).  Az AIG Women’s Open célja, hogy bajnok legyen a golf női arca, aki inspirálja, bevonja a női közönséget is a sportág érdeklődői közé.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!