NEXEN Tire arculatot kapott az AKH Megyeri úti szerviz

Nemrégiben sor került az AKH Megyeri út Gumiszerviz, Autószerviz felújítására. Az egyik legforgalmasabb, legimpozánsabb budapesti telephely új NEXEN Tire dizájnt kapott, így már modernebb arculattal várja ügyfeleit.

A Nexen régi szereplője a gumiiparnak, és annak ellenére is igaz ez, hogy ezen a néven csak 2000 óta gyárt minőségi gumiabroncsokat a dél-koreai cég. Heung-A Tire Company néven 1942-ben alapították a gumiabroncsgyártót, és a több mint 70 éves tapasztalat meg is látszik a Nexen autógumik precíz kidolgozottságán.

A Nexen Tire Dél-Korea harmadik legnagyobb gumiabroncsgyártója, már ami a gyártási kapacitást illeti. Sokszor ugyanis nem véletlen támad az az érzésünk mintha meg is előzné bizonyos esetekben a nagy konkurenseket. A Nexen autógumik rendszeresen kiválóan szerepelnek a meghatározó teszteken, legyen szó nyári-, téli- vagy éppen négyévszakos gumiabroncsokról.

Természetesen a Nexen is nagy hangsúlyt fektet az autó- és motorsport támogatására, de az angol Premier Liga 2017/2018-as bajnoka, a Manchester City FC is szoros együttműködést kötött a dél-koreai gyártóval.

A Nexen Tire kiváló autógumijait egyre több neves autógyártó választja első szerelésnek Európában és Ázsiában egyaránt. A Hyundai, KIA, Ssangyong hármas mellett a Volkswagen, a Skoda, a Seat, a Fiat és a Renault is választott már Nexen gumit a gyárból kigördülő modelljeikre.

Az AKH Megyeri úti szervizében többféle szolgáltatást igénybe vehet a gumiszervizen kívül. Sok más mellett klímatöltés, klímatisztítás, műszaki vizsgáztatás, futómű állítás is elérhető a szolgáltatások közt. Fontos kiemelni, hogy az olajcsere szolgáltatást kizárólag prémium minőségű Castrol kenőanyagokkal történik, ezen kívül a vállalat hivatalos Castrol kenőanyag forgalmazó is.

AKH Batthyány Castrol

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!