A kiváló minőségű Vredestein Wintrac Pro kiérdemelte a bizalmat

A Vredestein gumiabroncsai több német abroncsteszten is elismerést vívtak ki

Az Apollo Tyres prémium abroncsmárkájának, a Vredesteinnek a termékei több különböző, idén ősszel elvégzett abroncsteszten komoly elismerést vívtak ki. A teszteket olyan vezető német fogyasztói magazinok szervezték, mint az AutoBild, az ACE Lenkard és az AUTO Straßenverkehr, illetve az ADAC, Európa legnagyobb gépjárművekkel foglalkozó szövetsége.

Vredestein Quatrac Pro – négyévszakos gumiabroncs

A nagy teljesítményű Quatrac Pro gumiabroncs összesítésben az „ár-minőség kategória győztese” lett az AUTO Straßenverkehr tesztjén, illetve „ajánlott” besorolást kapott az ACE Lenkard magazin szeptemberi, négy évszakos gumiabroncsokat próbára tevő tesztjén. Az AutoBild tesztelői külön kiemelték a Quatrac Pro havas körülmények között nyújtott teljesítményét, valamint „a nedves lejtőkön nyújtott stabil vezetési jellemzőit és rövid féktávolságát, illetve alacsony menetzaját”.

A hagyományos, családi autók és SUV-k számára tervezett Quatrac a második helyet szerezte meg az AutoBild erős mezőnyt felvonultató, négy évszakos gumiabroncsokkal kapcsolatos tesztjén, és teljesítményét a lap „példaértékűnek” nevezte. A tesztelők úgy fogalmaztak, hogy a Quatrac egy „remek négy évszakos gumiabroncs, amely nedves és száraz útfelületeken is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt és elismerésre méltóan rövid féktávokat tesz lehetővé”.

Vredestein Wintrac Pro – téli gumiabroncs

A Vredestein téligumiabroncs-kínálatának tagjai szintén jól teljesítettek a közelmúltban lezajlott független teszteken. A Vredestein Wintrac Pro-t Németország legnagyobb, körülbelül 21 millió tagot számláló autóklubja, az ADAC az „ajánlott” kategóriába sorolta. A szervezet kiemelte a gumiabroncs jeges úton nyújtott teljesítményét és alacsony gördülési ellenállását. Mindeközben az AUTO Straßenverkehr a nagy teljesítményű Vredestein Wintrac Pro téli gumiabroncsnak „nagyon jó” értékelést adott.   

Vredestein Wintrac Pro

Daniele Lorenzetti, a vállalat technológiai vezetője így fogalmazott: „A Vredestein ismét nagyon erős évet zárt a független abroncsteszteken nyújtott teljesítmény tekintetében, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy több nagy presztízsű németországi teszten is díjakat nyertünk. Folyamatos sikereinkben K+F osztályunk alapvető fontosságú szerepet játszik, amelynek munkatársai folyamatosan optimalizálják a legfontosabb abroncskategóriákban elérhető termékeink jellemzőit.”

Az Apollo Tyres újabb díjakért száll harcba a 2022-es év későbbi részében bemutatásra kerülő teljesen új, elektromos járművekhez készült négy évszakos Vredestein gumiabroncs bemutatásával. A vállalat jelenleg vezető autógyártókkal közösen dolgozva fontos kutatási és fejlesztési feladatokat végez az új termékkel kapcsolatban. A Vredestein prémium gumiabroncsmárka folyamatosan a négy évszakos gumiabroncsok piacának élén áll, amióta a szegmens az 1990-es évek elején megjelent. Az így szerzett szaktudást most arra használja a vállalat, hogy új szintekre emelje az elektromos járművek négy évszakos gumiabroncsaival kapcsolatos innovációkat.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!