Gumi.hu vélemények: ezt gondolják rólunk vásárlóink

Gumi.hu vélemények sok platformon elérhetőek. Magyarország vezető online abroncskereskedőjeként sok ezer ügyfelet kiszolgálunk. Vajon elégedettek a vásárlók? Melyek a leggyakrabban kapott vásárlói visszajelzések? Hogyan kezeljük az ügyfélpanaszokat? Tekintse meg, mit gondolnak rólunk a vásárlóink!

Mit érdemes tudni a Gumi.hu oldalról?

A Gumi.hu az 1995-ben családi vállalkozásként alapított Abroncs Kereskedőház Kft. (AKH) weboldala. Az AKH a magyar gumiabroncs piac értékesítési és szolgáltatási területén számos területen piacvezető. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat az AKH-ról.

  • Több mint 30 ismert cég termékeit forgalmazzuk a webáruházunkban. Emellett saját márkák importjában és forgalmazásában is kiemelkedőek vagyunk a hazai piacon.
  • Az AKH annuális forgalma meghaladja az egymillió darab abroncsot, ez kimagasló eredménynek számít.
  • Több mint háromszáz szakembernek biztosítunk munkát.
  • Az AKH szervizpontok a kimagasló minőségű gumiabroncs szolgáltatás mellett független autószervizként is működnek.
  • Az ügyfelek precíz kiszolgálását 10 budapesti szerviz biztosítja.

Mindemellett az AKH jelentős figyelmet fordít a folyamatos piaci innovációra. A Covid pandémia kitörését követően rövid időn belül bevezetésre került egy teljesen érintésmentes szolgáltatás. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? A vásárlás, szerviz időpontfoglalás és a költségek kifizetése mind elvégezhető a weboldalon. Így akár készpénz átadása nélkül is megoldható az egész folyamat. A piacon egyedülálló érintésmentes rendszerről az alábbi videóból tudhat meg többet.

Gumi.hu vélemények: ügyfél visszajelzések platformonként

A Gumi.hu Magyarország vezető online abroncs kereskedése és sok ezer ügyfelet szolgál ki minden hónapban. A weboldalon az abroncsok mellett acél- és alufelnik is elérhetőek. Továbbá, időpont foglalható országosan az AKH szervizállomások és a vidéki szervizpartnerek bármelyikébe.

De vajon mit gondolnak az ügyfelek rólunk?

Az Árukereső Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, amelyen sok ezer abroncs található. A cikk megírásának pillanatában a weboldalon több mint 9000 vásárlói visszajelzést kapott a gumi.hu. Ezek alapján több rangos értékelést kapott a weboldalunk:

  • A gumi.hu elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján. Ennek feltétele, hogy 60 nap alatt legalább 60 vélemény esetén, a vélemények átlaga érje el a minimum 4,6/5 értéket.
  • Továbbá, az oldal elnyerte a III. helyet az Ország Boltja 2021 Minőségi díjaiért induló versenyen az autó-motor termékkategóriában.

Bár a független elismerések sokat jelentenek számunkra, a vásárlói visszajelzések a legfontosabb mérőszámok a szolgáltatásaink minőségének megítélésében. Az Árukereső oldaláról a cikk megírásának pillanatában az alábbi eredményekkel büszkélkedhetünk (5 csillag a legmagasabb értékelés, 1 csillag a legalacsonyabb értékelés):

  • 5 csillagos: 92,5% (8609 db)
  • 4 csillagos: 5,1% (479 db)
  • 3 csillagos: 1,0 % (96 db)
  • 2 csillagos: 0,9% (84 db)
  • 1 csillagos: 0,4% (35 db)

A fentiek alapján a 10-ből 9 vásárló a maximálisan elégedett oldalunkkal. További fontos adat, hogy az Árukeresőn kapott értékelések alapján a gumi.hu vásárlói közül

  • 97,79% ajánlaná ismerősének az oldalt
  • 99,52% kapta meg a terméket 10 napon belül

A Gumi.hu véleményeket böngészve megkerestük azokat, amelyek a leginkább reprezentálják az átlagos fogyasztói tapasztalatokat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel.

“Többször vásároltam már itt teljes garnitúra gumit, csak ajánlani tudom. Kényelmes a webshop, könnyű időpontot foglalni és a helyszínre érkezve eddig egyszer sem kellett várnom.”

“Minden rendben ment. Gyors kiszolgálás, a szakemberek és az ügyfélszolgálat is példaértékűen áll az ügyfelekhez.”

“Frissen gyártott gumit szállítottak. Egy felületen tudtam intézni a szerelést is. Azért volt 10 napos szállítás, mert akkorra kértem időpontot a felszerelő helyen.”

“Gyors és könnyű rendelés. Elégedett vagyok a vásárolt termékkel.”

“Átlátható weboldal, egyszerű rendelhetöség. Megrendeltem és azt kaptam olyan áron ahogy a weblapukon hirdették. Minden simán ment. A saját tapasztalatom alapján ajánlom.”

“Szolgáltatást rendeltem. Gördülékeny, gyors volt a rendelés. A szerelést is időben, szakszerűen végezték. Rendszeres ügyfelük vagyok, nem véletlenül…”

“Srácok nagyon jók voltak, koordináltan és odafigyelően dolgoztak. Első hely, ahol nem kellett utána igazítani a dísztárcsákat sem. Gumit cseréltem, nem igazán rendeltem olyat, amit ki kellett küldeni, bejelöltem, a leggyorsabb lehetséges kiszállítást.”

“Minden rendben volt, gyors és korrekt kiszolgálás.”

“Csak pozitív tapasztalatom volt. Azt kaptam, amit vártam. Gyors és pontos kiszállítás, kedvező árak.”

“Maximálisan elégedett vagyok a termékkel szerintem ők a legjobbak árakban és kiszolgálással.”

“A rendelés rendben zajlott, a gumik gyorsan megérkeztek.”

“Korrekt kiszolgálás és kommunikáció.”

“Teljes mértékben meg voltam elégedve.”

“A megrendelés menete és átfutási ideje gyors volt. A termék kiváló minőségű és sértetlenül érkezett.”

“Személyes okokból le kellett mondanom a szolgáltatást. Azonnal elfogadta az AKH a lemondásomat…”

“Lefoglalt időponthoz képest negyed órával korábban érkeztem, de rendszám alapján azonnal elkezdték a szerelést. Nyári le, téli fel. Minden flottul ment.”

“Minden rendben volt, nagyon gyors a kiszállítás.”

“Gyors és pontos szállítás.”

“Maximálisan átlátható, a keresés szakszerű.”

Tanácsok az ügyfélszolgálati munkatársaktól

A kimagasló vásárlói elégedettséghez elengedhetetlen a segítőkész és képzett ügyfélszolgálat. Megkérdeztük tapasztalt kollégáinkat, melyek azok a tippek és trükkök, amelyekkel elkerülhetőek a gyakori rendelési hibák.

  • A Gumi.hu blog szekciójában rengeteg edukatív tartalom érhető el. Ezek a cikkek segíthetnek abban, hogy vásárlás előtt megfelelően tájékozódhasson a vásárló.
  • Vásárlás előtt érdemes pontosan tájékozódni arról, hogy milyen abroncs kompatibilis a járművével.
  • Nem ismeri a pontos műszaki adatokat? Semmi probléma, a gépjármű műszaki könyvében minden szükséges információ megtalálható.
  • A weboldalunkon található autótípus szerinti gumikereső modul segítségével pedig akár járművé szerint is szűrhetőek a termékek.
  • Azoknak sincs oka az aggodalomra, akik rossz méretet vagy típust rendeltek, az ügyfélszolgálati munkatársak segítenek a visszavételben.
  • A vásárlástól 14 napig indoklás nélkül lehetséges elállni. Ennek feltétele a használat- és sérülésmentes állapot.
  • A gumihotel szolgáltatásnak köszönhetően kedvező áron tárolhatja, profi körülmények között a használaton kívüli abroncsokat.
  • A DOT szám a gumi oldalfalon feltüntetett négyjegyű számsor. Segítségével egy pillantás alatt megismerhető az abroncs gyártási ideje. A DOT szám első két tagja a gyártás hetét, míg a második kettő a gyártás évét jelöli. Visszatérő kérés a vásárlóktól, hogy a lehető legújabb gyártási időre utaló DOT számú gumit kapjanak. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő gumi tárolás esetén az abroncsok nem amortizálódnak.
  • A gumi.hu forgalmazói weboldal  kizárólag raktáron levő termékeket jelenít meg, így a szállítást 24-48 órán belül tudjuk teljesíteni.  Azonban van lehetőség készleten nem lévő termékből is egyedi árajánlat alapján rendelést leadni.

Összegzés

A Gumi.hu véleményeket összegezve látható az, hogy a vásárlóink többsége maximálisan elégedett a termékek minőségével, az ügyfélszolgálattal, a szerviz szolgáltatásunkkal és a szállítási idővel. Több ezer értékelés alapján kijelenthető, hogy a gumi.hu weboldalunkban bíznak a magyar autósok. A továbbiakban is garantáljuk a kifogástalan termékeket és szolgáltatásokat!

Számunkra fontos az Ügyfél véleménye, hozzásegít minket ahhoz, hogy még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ezzel is szeretnénk ösztönözni mindenkit, hogy bátran ossza meg velünk véleményét,- legyen az pozitív vagy negatív –  akárhol is van az országban.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!Hírlevél feliratkozás