A Falken Tire hivatalos partnere a 2023-as férfi IHF kézilabda-világbajnokságnak

falken

A Falken Tire Europe a 2023-as IHF férfi világbajnokság hivatalos partnere lesz a közelgő tornán.

Az eseményre kilenc helyszínen kerül sor Svédországban és Lengyelországban január 11. és 29. között. A partnerséget a Sportfive sportmarketing ügynökség szervezte, amely 2031-ig az összes IHF világbajnokság kizárólagos marketing- és médiajogáért felel.

A Falken és a Nemzetközi Kézilabda Szövetség között ez lesz a második együttműködés . A logó jogai (hivatalos IHF Men’s World Championship 2023 Partner) mellett a Falken reklámjogokat is biztosított, beleértve a Falken logót a pályák minden kapujában és középső körében, valamint a Falken márkajelzést a hivatalos versenyen. Ezen kívül az együttműködés része a közösségi média kommunikáció és nyomtatott anyagok elkészítés és terjesztése. Ugyanakkor a Falken megjelenik a 30 másodperces videóhirdetéseken, amelyek minden mérkőzés kezdete előtt és félidőben megjelennek a kilenc sportcsarnok nagy képernyőjén.

falken tire ihf

„A kézilabda nemcsak Európában, hanem az egész világon is nagy jelentőséggel bír, ami arra késztetett bennünket, hogy ismét részt vegyünk ezen a magas színvonalú tornán. Az a tény, hogy a nemzetközi torna olyan országokban zajlik, amelyek fő piacaink közé tartoznak, egy másik nagy ok a részvételünkre” – mondta Markus Bögner, a Falken Tire Europe GmbH vezérigazgatója és elnöke. „A Sportfive munkatársaival is régóta fennálló együttműködésre tekinthetünk vissza, akik mindig kiváló lehetőségeket kínáltak számunkra, amelyek kiválóan illeszkednek a Falken márka arculatához, amely a lelkesedést, a teljesítményt és az eredményeket jelenti.”

Robert Müller von Vultejus, a Sportfive növekedési igazgatója hozzáteszi: „A Falkennel az IHF kézilabda-világbajnokság nagyszerű partnerre tett szert, aki messzemenő befolyással rendelkezik az érintett piacokon. Örülünk, hogy összehozhattunk két globális partnert a jövő év egyik legizgalmasabb sporteseményére.”

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!