FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN a lesz a SEAT LEON gyári első szerelése

Az egyik legnépszerűbb Falken ZIEX ZE310 ECORUN gumiabronccsal lesznek felszerelve gyárilag a SEAT Leon járművek. A Falken Tire 2021 júniusától kezdve szállítja a Falken ZIEX ZE310 A ECORUN gumikat 205/55R16 91V méretben a spanyol Martorell városában lévő SEAT személygépjármű-gyárba.

Ezeknek az első szerelésű abroncsoknak a kiválasztása nem véletlen, sokat segített a döntésben a Falken abroncsainak népszerűsége. Ezt jórészt az újra és újra előforduló látványos teszteredményeknek is köszönheti. Nemrégiben az Auto Motor Sport magazin 2021-es nyárigumi-tesztjében kapott „jó” minősítést a Falken ZE310 ECORUN Falken ZIEX ZE310 ECORUN. Az abroncs kiválóan tudta demonstrálni, hogy minden – biztonsági szempontból releváns – kritériumban képes jó eredményt elérni és pontokat szerezni. A maximális pontszámot a Falken ZE310 a hosszanti aquaplaning (km/h) és a keresztirányú aquaplaning (m/s2) megmérettetésen szerezte. Ezeken a teszteken kimagaslóan teljesített, 10/10 pontot szerzett, így gyakorlatilag verhetetlen lett a versenyszámban. A futóteljesítmény eredményei száraz aszfalton szintén jó eredményeket hoztak: A tesztelők száraz aszfalton jól kontrollálhatónak minősítették kiváló tapadással.

Falken Ziex ZE310
Falken ZIEX ZE310 nyári gumiabroncs

„A SEAT-al való partneri viszony már régóta fennáll“ – nyilatkozta Christian Stolting, a Falken Tyre Europe GmbH értékesítési menedzsere. „Minden abroncs, melyet Spanyolországba szállítunk, nagy büszkeséggel tölt el. A kiváló ár-érték arány okán, melyet számos független fél is megerősített, a gépkocsik és a kompakt osztályok esetén is mi vagyunk az első választás. Ebben a folyamatosan növekvő szegmensben egyre több  jármű első szerelését nyerjük meg!”

Az abroncs teljesítménye a SEAT Leon szakembereit is meggyőzte. Ezek az abroncsok az „A” jelölést kapják, melyekkel a Falken az első szerelést megnyert abroncsokat jelölik. A Falken ZIEX ZE310 ECORUN 106 méretben, 14-19 coll között kapható, 40-70-es profilokban (ZIEX ZE310 ECORUN).

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!