KEN BLOCK új partnere az Audi

Ken Block örömmel jelentette be közös munkáját az Audival egy elektromos autó partnerség keretein belül. Ez magában foglalja a Gymkhana franchise kiterjesztését egy dimenzióra egy titkos Audi e-tron főszereplésével. Az Electrikhana névre keresztelt filmet a tervek szerint 2022-ben mutatják be. Ezen az együttműködés kiváló katalizátorként szolgált az elektromos járművekben rejlő lehetőségek határainak feszegetéséhez. „Ez a partnerség szó szerint álom évtizedek óta.”

„Az Audi erőfeszítései a WRC -n, különösen a B csoportos autóikkal, valamint az 1980 -as években a Pikes Peak-en elért győzelmeik inspiráltak arra, hogy rally pilóta legyek.” – nyilatkozta Ken Block. A Quattro rendszerük úttörő szerepet játszott az AWD autós forradalomban, és örökre megváltoztatta a rally sportágát. A rally pilóta most részese lehet a következő nagy ugrásnak, ami az elektromos autók forradalma lesz.

„Nagy megtiszteltetés, hogy most egy olyan csapat részének tekinthetem magam, amelyet oly régóta nagy tiszteletben tartok. Alig várom, hogy további részleteket osszak meg a járműről, amit az Audi az Electrikhana számára gyártottl Ez őrületes lesz!”

A kapcsolatépítés fontos része az együttműködésnek, így a rally pilóta ellátogatott, Ingolstadtba, Németországba, hogy ápolja a kapcsolatokat. Ezt az utat egy háromrészes sorozat dokumentálja. Az első epizód az autógyártó befolyását, örökségét és jövőjét vizsgálja a versenyzésben. „Kipróbálhattam az Audi teljes jelenlegi kínálatát, beleértve az új szupergyors Audi RS e-tron GT-t, valamint az Audi e-tron Vision GT koncepcióautót. De míg a partnerség a jövőbe tekint, nem hagyhattam ki a lehetőséget, hogy a múlt néhány ikonikus járművét is vezessem. Ezek közt szerepel Hans Stuck bajnoki DTM Audi V8-a és Walter Röhrl legendás B csoportú Audi Quattro S1 E2-je. Ugyanakkor vetettem egy pillantást az Audi új Dakar-versenyautójára, az RS Q e-tron-ra, amely újra értelmezi, hogy hogyan is tekintünk az elektromos autókra az állóképességi versenyeken.”

De a kérdésre a válasz, amire mindenki gondolt már, hogy miért kellene átállnunk az elektromos járművekre? Ken Block számára ez egyszerű. Az elektromos járművek magas teljesítményt nyújtanak és a jövőbe mutatnak. Fontos az előrelátó gondolkodás.

Ken Blockot jól ismerhetjük onnan is, hogy az utóbbi időben járműveit előszeretettel Toyo abroncsokkal szerelteti fel.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ken Block – a történet folytatódik Toyo abroncsokkal

Korábbi cikk: Ken Block Subaruval és Toyo abroncsokkal tér vissza