A Nankang az idei Nürburgring egyik fő partnere

A tajvani gumiabroncsgyártó a Nürburgring egyik fő reklámpartnere 2023-ban. A jövőben a legendás Nordschleife látogatói egy 87 méter hosszú rekláminstalláción láthatják majd a cég feliratát a „Breidscheid” területen. Az együttműködési szerződést eredetileg 2025 végéig kötötték meg.

nankang logo

A Nankang több mint egy évtizede fejleszt különböző célokra gumiabroncsokat. A gyártó a Nürburgringre referenciapályaként tekint sportabroncsai minőségének tesztelése és reprezentálása céljából, amire a legjobb alkalmak a Nürburgring Endurance Series versenyei.

nürburgring 2023 nankang
Fotó: nuerburgring.de

A rekláminstallációval a high-tech szigetországban működő cég a Nürburgringen való megjelenéssel egy újabb lépést tesz, hogy felkeltse a figyelmet az európai piacon. Azonban fontos megemlíteni, hogy most már nem csak a világ legigényesebb versenypályájának látogatói láthatják az új reklámot. A Nankang logót a „Breidscheid” területen futó versenyjátékokba is beépítik, így világszerte mindenki számára látható lesz, digitális szimulációkban rója a versenykanyarokat.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!