Gumi.hu

Hankook abroncsokon gurulnak a Transports Metropolitans de Barcelona városi buszai

Megszületett a közös megállapodás, miszerint a Hankook Tire prémium minőségű, „SmartCity AU04+” abroncsaival támogatja Spanyolország legnagyobb katalán tömegközlekedési társaságát.  A TMB (Transports Metropolitans de Barcalona) fejlett és korszerű flottával rendelkezik, melynek több mint 1100 városi elektromos autóbuszára kerülnek fel a Hankook Tire négyévszakos, kitűnő gumiabroncsai.

A „Smart AU04+” abroncsmodelleket kimondottam városi használatra fejlesztették ki, melyek 275/70R22,5-ös méretben kerülnek felszerelésre. Ezek a négyévszakos gumik biztosítják a TMB számára, hogy minden szezonban, mindenféle időjárási körülmények között maximális biztonságot nyújtsanak használóinak.

A Hankook Tire Europe elnöke, Kim Han- Jun, így fogalmazott az egyezmény véglegesítésekor: „Büszkék vagyunk Európa egyik legnagyobb tömegközlekedési vállalatával kötött megállapodásunkra, különösen azért, mert a megállapodás a jövő-orientált technológiánkat érinti. Ennek köszönhetően az első, elektromos buszokra tervezett SmartCity AU04+ abroncsmodell nagy számban kerül forgalomba. Az új mobilitási trendeket elősegítve örömmel várjuk az európai együttműködésünk bővítését.”

Ramón Bacardi, a TMB vezérigazgatója pedig a következőket nyilatkozta: „A flottánk kifogástalan műszaki állapota elengedhetetlen ahhoz, hogy Barcelona városának tömegközlekedését folyamatosan magas szinten tudjuk üzemeltetni. Az abroncsok tekintetében éppen ezért volt kulcsfontosságú egy megbízható partnerkapcsolat kiépítése. A Hankook abroncsokkal a szerelőink és a műhelyvezetőink megtalálták a tökéletes választ a buszflottánk teljesítményének maximalizálására. Ezzel együtt a flotta összes fenntartási költségét is sikerült optimalizálni.”