Gumi.hu

Már negyedik éve a Fortune gyártója lett a legenergiahatékonyabb a kínai gumiiparban

Július 25-én rendezték meg a 2018. évi kőolaj- és vegyipar legfontosabb energiafogyasztási termékeinek energiahatékonysági konferenciáját (Leader of Energy Efficiency for Key Energy Consumption Products in the Petroleum and Chemical Industry in 2018). A konferencia a Liaoning Tartománybeli Yingkouban került megrendezésre.

A Fortune gyártója, a Prinx Chengshan nyerte el a „2018 legenergiahatékonyabb vállalata” címet, immár negyedik egymást követő alkalommal. Idén nagy előrelépést tett a vállalat, hiszen a teljesen acélból készült gumiabroncsok gyártásához használt energiafogyasztásban második, míg a félig acél abroncsoknál pedig első helyen végzett az iparban.

Az elmúlt néhány évben a Prinx Chengshan Tire az energiatakarékosság és az alacsony szénkibocsátás jegyében fejlesztette a gyárait és továbbra is aktívan támogatja a zöldebb korszerűsítést és az elavultabb kinetikus energia felváltását. Nagy hangsúlyt fektetnek az „intelligens gyártásra és a zöldebb menedzsmentre”. Ezeken felül igyekeznek különböző fejlett energiatakarékos új technológiákat megvalósítani. Kiemelten fontosnak tartják a hálózatkezelést és ellenőrzik a gumiabroncsok gyártásának energiafelhasználását. A termék kutatás-fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában fenntartják a „zöld környezetvédelem” koncepcióját, valamint folyamatosan támogatják az ipar zöld fejlődését, átalakulását.