Gumi.hu

Bridgestone

A gumi.hu-n BRIDGESTONE abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

TÉLI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

NYÁRI
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A BRIDGESTONE TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB BRIDGESTONE MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

BRIDGESTONE
205/55 R16

BRIDGESTONE
225/45 R17

BRIDGESTONE
225/50 R17

BRIDGESTONE
225/40 R18

TURANZA

HÓDÍTSA MEG AZ UTAKAT, MÉG ESŐS IDŐBEN IS!

A Turanza prémium nyári túraabroncsoknak köszönhetően száraz és nedves körülmények között is maximális irányíthatóság biztosít a vezetőnek.

BLIZZAK

HÓDÍTSA MEG AZ UTAKAT, akár EGÉSZ TÉLEN ÁT!

A Blizzak téli gumiabroncs egyaránt alkalmas enyhe, mérsékelt és szélsőséges téli időben. Remekül helyt áll szélsőséges téli időjárási körülmények közt is.

WEATHER CONTROL

HÓDÍTSA MEG AZ UTAKAT, BÁRMELY ÉVSZAKBAN!

A Weather Control négyévszakos abroncsok ötvözik a nyári és a téli gumiabroncsok legjobb tulajdonságait ezáltal nyújtva maximális kényelmet bármely évszakban.

POTENZA

HÓDÍTSA MEG AZ UTAKAT, ÉBRESSZE FEL ÉRZÉKEIT!

A Potenza abroncsok maximális vezetési élményt nyújtanak a kanyarodás közbeni stabilitásnak és a száraz úton való kiváló fékezési tulajdonságoknak köszönhetően.

DUELER

HÓDÍTSA MEG AZ UTAKAT, BÁRMILYEN LEGYEN IS A TEREP!

A Dueler gumiabroncsot kifejezetten terepre és közutakra fejlesztették ki. Megbirkózik a nehéz tereppel és a téli időjárással biztosítva az optimális vezetési élményt.

ECOPIA

ÚTTÖRŐ, KATEGÓRIÁJÁNAK LEGJOBBJA ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁG ÉS NEDVES TAPADÁS TEKINTETÉBEN

Teljesítménycsökkenés nélküli üzemanyag-hatékonyság? Az Ecopia abroncsok ultraalacsony gördülési ellenállása biztosítja az üzemanyag-hatékonyságot és a kényelmet.

DURAVIS

HÓDÍTSA MEG AZ UTAKAT, VIGYE TOVÁBB VÁLLALKOZÁSÁT

A Duravis abroncsok költséghatékonyságot és maximális irányíthatóságot biztosítanak üzleti flották és kisteherautó tulajdonosok számára egész évben egyetlen abroncsszettel.

BRIDGESTONE TÖRTÉNELEM

A Bridgestone a világ egyik legismertebb abroncs gyártó cége. Hírnevét méltán köszönheti kitűnő alapanyagokból készített kifogástalan abroncsainak, melyeket előszeretettel vásárolnak az autó tulajdonosok. Egy-egy akció keretében, a kitűnő minőségű abroncsokat igen jó áron szerezhetjük be. A cég egy japán tulajdonban lévő gyártó, amelyet Shojiro Ishibashi alapított még az 1930-as évek elején. A márkanév egy japán szóból ered, melynek jelentése kőhíd. A cég különböző méretű gyárai az egész világban megtalálhatóak, jelenleg több mint 24 kisebb-nagyobb országban működik mérnöki pontossággal összehangolva a több mint 140 gyár. A 2009-es évben végzett felmérések alapján szögezhetjük le ezt a számot, azóta a cég folyamatosan fejlődik és terjeszkedik, évről-évre egyre nagyobb profitot realizálva. A kutatások kimutatták, hogy jelenleg a cég piacvezető gyártóként van jelen, azaz megelőz olyan nagyobb gyártókat mint Michelin, a Pirelli, a Contitental, vagy esetleg a Goodyear. Nagyon fontos információ, hogy a Bridgestone nagyobb gyáraiban készülnek a méltán népszerű Firestone és Daytone márkanévre hallgató abroncsok is. Az 1950-es években a Bridgesone volt az első olyan abroncs gyártó cég, amely az úgynevezett műselyem kábel segítségével kezdett abroncsokat értékesíteni a piacon. A kifogástalan minőség és hosszú élettartam szavatolta akkoriban a még ismeretlen márka fellendülését, majd későbbi fennmaradását is. Mivel a gyár az első években igen nagy bevétel kiesés áldozata lett, így szükségessé vált a nagyobb volumenű értékesítés és magasabb technológia kialakítása. Ezen két alapkövetelményt a mai napig nagyon fontosnak tartják a tulajdonosok. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a technika fejlődését követően az előállítási és gyártási folyamatok minimum olyan gyorsan tudjon haladni. A megnövekvő vásárlói igények ugyanis megkövetelik a folyamatos piaci jelenlétet, valamint azt, hogy minden szezonban kifogástalan minőségű abroncsok álljanak a kereskedők polcain.

Shojiro Ishibashi
Bridgestone - ipari park

Tatabányai gyár

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. a Bridgestone Corporation, a világ legnagyobb gumiabroncs és gumitermék gyártó vállalatának magyar leányvállalata.

A tatabányai ipari parkban található gyárunk 2008-ban kezdte meg a főleg prémium kategóriás gépjárművekre szánt, nagy sebességindexű személyautó és terepjáró abroncsok gyártását. 

Folyamatos fejlesztéseink eredményeként üzemünk az elmúlt 10 évben nemcsak Magyarország egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává, de egyben a Bridgestone Csoport legfiatalabb és a legmodernebb üzemévé vált.

Vegye a bátorságot és kövesse az utat – és a szívét - bárhová vezesse is.

A változó világ igényeinek kielégítése érdekében a Bridgestone EMEA a prémium gumiabroncs-gyártótól a mobilitási megoldások vezetőjévé fejlődik.

A világ műszaki élvonalába tartozó gyártástechnológiával dolgozunk. Gyárunkban a BIRD-X technológiát alkalmazzuk, amely emberi kéz érintése nélkül gyártja a gumiabroncsokat, új gyárrészlegünkben pedig a díjnyertes EXAMATION digitális gyártástechnológiával készülnek a gumiabroncsok. Ezt a technológiát Japán után Európában szintén tatabányai üzemünkben alkalmazta először vállalatunk. A Bridgestone 180 gyára közül a világon elsőként nálunk helyezett üzembe Tandem Mixert, amellyel jobb, egyenletesebb minőségű gumi alapanyagot állíthatunk elő és egyedülálló a 70.000 darab abroncs szállítását és raktározását végző, teljesen automatizált végellenőrző és palettázó rendszerünk is.