Gumi.hu

Dsk-DESKTOP-4505527711832
ÚJ SCORPION™: AZ ÚJ SUV SPECIALISTA
Új tagokkal bővül a Scorpion™ termékcsalád On Road szériája: tudjon meg többet és élvezze a kényelmes, biztonságos vezetési élményt, amit az új Scorpion™ nyújt

A gumi.hu-n Pirelli abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

TÉLI
ABRONCSOK

NYÁRI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

LEGNÉPSZERŰBB PIRELLI MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

PIRELLI
205/55 R16

PIRELLI
225/45 R17

PIRELLI
225/50 R17

PIRELLI
225/40 R18

PIRELLI A GUMI.HU BLOGJÁN

PIRELLI TÖRTÉNETE

A Pirelli eredete 1872 -re nyúlik vissza, arra az évre, amikor Giovanni Battista Pirelli betéti társaságot alapított, a “GB Pirelli & C.” néven Milánóban rugalmas gumitárgyak gyártására. Később a GB Pirelli & C. felszámolásra került, és létrejött a  Pirelli & C. pedig betéti társaság. 

 

1901- ben megkezdődött az autógumik gyártása, ezzel együtt a növekedés, amely a következő fő tényezőkön alapult: a folyamatok és termékek technológiai fejlesztése, a versenyzés támogatása, valamint erőteljes földrajzi terjeszkedés. 

 

2010 – ben a Pirelli „tisztán gumiabroncs-céggé” való átalakulását a Pirelli Broadband Solutions üzletág elbocsátásával és a Pirelli & C. Real Estate (a regisztráció időpontjában: Prelios SpA) kiválásával fejezte be. Ugyanebben az évben, 2009-es megalakulását követően, a Pirelli Alapítványt hozták létre a Pirelli történelmi örökségének megőrzésére, védelmére és fejlesztésére, valamint a vállalkozói kultúra népszerűsítésére, amely Olaszország kulturális örökségének szerves része.