Gumi.hu

A gumi.hu-n VREDESTEIN abroncsok széles választékából válogathat minden évszakra

NYÁRI
ABRONCSOK

TÉLI
ABRONCSOK

4 ÉVSZAKOS
ABRONCSOK

FEDEZZE FEL A VREDESTEIN TERMÉKVÁLASZTÉKÁT,
AMELYEK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODNAK

LEGNÉPSZERŰBB VREDESTEIN MÉRETEK
A KÖVETKEZŐ LISTÁBAN MEGMUTATJUK LEGNÉPSZERŰBB MÉRETEINKET

VREDESTEIN
195/65 R15

VREDESTEIN
205/60 R16

VREDESTEIN
175/80 R14

VREDESTEIN
185/60 R15

VREDESTEIN TÖRTÉNELEM

A Vredestein a legrégebbi gumiabroncs gyártók közt foglal helyet a több, mint 100 évre visszanyúló tapasztalatával. A 20. század eleje óta foglakozik gumigyártással. Az innováció folyamatos lételeme a cégnek, amivel elérte, hogy mára az első osztályú gumiabroncsok vezető európai gyártói közé soroljak.

Termékportfóliója lenyűgözően széles. Köztük megtalálhatóak egészen a kerékpárabroncsoktól kezdve a prémium személygépjármű-abroncsokon keresztül a mezőgazdasági és ipari abroncsokig széles választékban termékek.

Az innováció mindig fontos szerepet töltött be az Európa szívében elhelyezkedő vállalat életében, melynek köszönhetően tökéletes rálátással rendelkeznek a piaci igényekre. Az enschedei K+F központ által fejlesztett és tesztelt abroncsok rendszerint részt vesznek nemzetközi teszteken, melyeken nagy eséllyel győzedelmeskednek.

Nem elhanyagolható információ, hogy a Vredestein vezető szerepet tölt be a négy évszakos abroncsok piacán, a kategória legjobbjaként értékelik.

A cég már lefektette a jövőbeni növekedés alapjait, miszerint bevezették a központi enschedei gyárukba a legújabb gyártási technológiákat, megnyitották új irodájuk Frankfurtban, az autógyártókkal való kapcsolatot szorosabbra fűzték, ugyanakkor a magyar termelőkapacitást pedig bővítették. A jövőben igyekeznek az autópiac szükségleteit a rendelkezésre álló információk alapján még pontosabban előre jelezni.

Bridgestone - ipari park

Gyöngyöshalászi gyár

Az Apollo Tyres egy családi tulajdonú, indiai vállalkozás, mely 1972-es megalapítása óta foglalkozik gépjármű-abroncsok gyártásával és értékesítésével, dinamikus növekedésének eredményeként mára a világ szinte minden táján megvetette a lábát. A vállalatnak több gyártólétesítménye van Ázsiában és Európában, termékeit több mint 100 országban forgalmazza Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt.

A vállalat 2014 szeptemberében jelentette be első európai zöldmezős beruházását a Heves megyei Gyöngyöshalászon. A gyöngyöshalászi gyár 2017 áprilisában kezdte meg a termelést, mellyel több száz új munkahelyet teremtett a régióban. Az üzem teljes kapacitás-kihasználtság mellett évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncs előállítását tervezi az európai piacra – mindezt a legmodernebb technológiával, tiszta, klimatizált munkakörnyezetben.