Így néz ki egy biztonságos gumiabroncscsere a járvány idején

Mi komolyan vesszük, hogy #maradjotthon, irodai munkát végző kollégáink döntő többsége március 16-ától már otthonról dolgozik. Gumit szerelni azonban nem tudunk home office-ból, de a biztonságos közlekedés érdekében az AKH-nál is rendkívüli intézkedéseket vezettünk be.

Lássuk be: gumit cserélni nem lehet online és az autósok sem tudják „beküldeni” az autóikat a gumiszervizbe. Az idő azonban rohamosan melegedni fog a következő napokban, az előttünk álló hónapokról nem is beszélve. Az előrejelzéseket nézve azt látjuk, hogy csak a szokásos márciusi „meglepetés” volt ez a pár nap tél, hogy utána fokozatosan, egyre melegedő tavasszal álljunk szemben.

Ön tudta?

A 2020. március 28-án életbe léptetett „kijárási korlátozás” miatt már csak alapos indokkal hagyhatja el otthonát, de a gumiszerviz meglátogatása gumiabroncscsere céljából ennek számít. Ezért az AKH 14 budapesti szervize hétköznaponként 8-15 óráig továbbra is várja Önt.

Foglaljon még ma online időpontot az AKH biztonságos gumiszervizeibe

IDE KATTINTVA!

A meleg idő pedig nyári gumit kíván, mert bár igaz, hogy mostanában kevesebbet mozdulunk ki otthonról, de ki ne akarna tökéletes biztonságban autózni, pláne ilyenkor…? Az AKH-nál 25 éve tudjuk, hogy a biztonságos autózás a gumiabroncsoknál kezdődik, de most ráadásul a járványügyi vészhelyzetben a biztonságos gumicsere folyamatáról is tudunk már mindent.

Így néz ki egy biztonságos gumicsere a koronavírus-járvány idején

  • Foglaljon időpontot online bárhonnan, mobilról vagy asztali gépről: http://ido.gumi.hu/
  • A kiválasztott gumiszerelési időpont előtt 10 perccel kérjük, hogy érkezzen a gumiszervizbe, és jelentkezzen a munkafelvételen kollégáinknál.

Ne aggódjon!

1. Helyiségeinket rendszeresen, naponta többször fertőtlenítjük, a munkafelvételen és a kasszánál ülő kollégáinktól ráadásul plexifal választja el Önt, ezzel is minimalizálva a fertőzésveszélyt.

2. A gumiszervizben dolgozó kollégáink egymás- és az Ön egészségére is kiemelten figyelnek, ezért kérjük, hogy Ön is használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket, tartsa a szervizben az 1 méteres távolságot mindenkitől, és ha várnia kell pár percet, akkor azt saját autójában tegye.

  • Ha sorra kerül, akkor megkérjük, hogy Ön álljon be gépkocsijával a szerelőállásra, és ezt követően hagyja el a helyiséget. Gumiszerelő kollégáinknak ugyanis tilos beszállni bármilyen ügyfélautóba, a szigorú biztonsági előírásaink miatt pedig a szervizben kizárólag a szerelő tartózkodhat a gumicsere ideje alatt.

Minden részletre figyelünk!

1. Gumiszerelőink és raktárosaink kizárólag maszkban és biztonsági kesztyűben dolgozhatnak.

2. A gumiszerviz minden helyiségét rendszeresen, naponta többször fertőtlenítjük.

  • A gumiszerelés végeztével, a kellő körültekintéssel vegye át a gépkocsiját, és álljon ki a szerelőállásból.
  • A gumiszerelés végeztével kérjük és javasoljuk, hogy ezekben a hetekben Ön is válassza a bankkártyás fizetés lehetőségét – a rendkívüli helyzetre való tekintettel már 15.000 forint értékhatárig PIN-kód megadása nélkül tud érintésmentesen, bankkártyájával fizetni.

Nyugalom!

A bankkártyás terminálokat 30 percenként fertőtlenítjük, ráadásul minden kasszánál kézfertőtlenítési lehetőséget is biztosítunk Önnek!

Amennyiben Ön nem tud bankkártyával fizetni, úgy megnyugtatjuk, hogy kollégáink csak védőkesztyűben vehetnek át készpénzt Öntől.

Vigyázzunk egymásra!

Az AKH-nál vigyázunk egymásra és Önt is erre kérjük:

  • Kérjük, hogy tartsa be Ön is a fentieket, ezzel segíti a mi munkánkat és saját magát is megvédi.
  • Fokozottan kérjük, hogy lázasan, vagy betegen ne látogasson el hozzánk.

Ha összetartunk és figyelünk egymásra, akkor minél hamarabb visszaállhat az életünk a megszokott kerékvágásba, de biztosítjuk, hogy egyéb intézkedésig hétfőtől-péntekig 8-15 óráig Önt is a lehető legnagyobb biztonságban várjuk a szervizeinkben!

Vélemény, hozzászólás?