A Kumho Tire-t nevezik ki az új Skoda Octavia OE beszállítójává

E Dae-Jin Jeon bejelentette, hogy a koreai gumigyártó, a Kumho Tire szállítja az első szerelésű gumikat a Skoda Octaviához.

Mostantól a Skoda Octavia gyárilag Kumho abroncsokkal lesz szerelve a különösen nagy teljesítményű Ecsta PS71 mintázattal, 205/60 R16 92V méretben.

A Skoda a sportos, multifunkcionális jelleget ötvözi a legmodernebb technológiával. A modell Magyarországon és Európa-szerte is jelentős népszerűségnek örvend, tavaly Németországban a nyolcadik legnépszerűbb autó lett. A negyedik generációjú modellt a korábbiakhoz hasonlóan a cseh Mladá Boleslav üzemben gyártják.

https://www.tyrepac.com/tyres/pattern/Ecsta-PS71

Insoo Kim, a OE gumiabroncs-értékesítésért felelős Kumho Tire vezető alelnöke elmondta: „A gumiabroncsok kínálata a negyedik generációs Octavia számára nagy jelentőséggel bír, mert már az előbbi generáció is már nagy népszerűségnek örvendett, ezért a következő várhatóan még ígéretesebb lesz az európai piacon. Ezenkívül a Kumho is szponzorálja a helyi FK Mladà Boleslav labdarúgóklubot, amelynek másik fő szponzora a Skoda. Reméljük, hogy ez a közös szál segíti erősebb partnerség kialakítását az autógyártóval.”

Matrica adatok:

AA2Class 71DBSkoda Octavia (New)

Az Ecsta PS71 egy prémium Ultra High Performance sportos abroncs, amely kiváló vezethetőséget és stabilitást biztosít nagy sebességnél is. Megfigyelhető a futásteljesítmény javulása. Fékteljesítmény terén elődjével, az Ecsta KU39 LE Sport-al vetekszik a nedves úton. A kiváló fékteljesítmény nedves úton, a korábbi modell egyik legjobb tulajdonságai közé sorolható. A robusztus blokkok, valamint az övek és a tartósabb anyaghasználat lehetővé teszi a mozgékony és kifinomult kezelhetőséget, míg az egyes bordák optimális kialakítása lehetővé teszi a stabil vezetést nagy sebességnél is. Az oldalfalak és a futófelület dizájnja emlékeztet motorsportban használt zászlókra, mely erősíti az Ultra High Performance sportos tulajdonságait. Az iF Design Award-ot, amely a világ három legfontosabb formatervezési díjának egyike, 2017-ben megkapta az Ecsta PS71, ami bizonyítja a magas színvonalú tervezést. 44 méretspecifikációban érhető el a mintázat, mely lehetővé teszi sok különböző autótípusra való felszerelést, többek között közepes és nagy méretű szedánokra is.

Vélemény, hozzászólás?