A Kumho Tire az AC Milan új prémium partnere

Az együttműködés célja az innováció és a folyamatos teljesítménynövekedés elősegítése a közös értékek és vízió mentén.

Az AC Milan és a Kumho Tire örömmel jelentette be új partnerségét, amelynek eredményeként a dél-koreai vállalat hosszú távú prémium partnerként és hivatalos gumiabroncs partnerként csatlakozik a Rossonerihez.

A két márka közötti együttműködés – mint saját területeiken kiemelkedő vállalatok – közös értékeken alapul, amelyek arra ösztönzik őket, hogy közösen haladjanak egy fényesebb jövő felé, változásra és innovációra törekedve, szakértelemmel és nyitottsággal. A szenvedély, az odaadás és a folyamatos teljesítménynövekedésre való törekvés alapvető elvek mind az AC Milan, mind a Kumho Tire számára.

Fotó: Kumho Tire

A klub prémium pozícionálása, minőség iránti figyelme és globális vonzereje révén a Kumho Tire a piaci kommunikációjának és befektetéseinek erősítését tervezi a kulcsfontosságú piacokon, hogy növelje jelenlétét prémium márkaként és nagyobb vevői bázist érjen el.

„Nagyon örülünk, hogy prémium partnerséget kötöttünk az AC Milannal, egy világhírű labdarúgó klubbal, amelynek hatalmas nemzetközi rajongótábora van” – mondta Il-Taik Jung, a Kumho Tire vezérigazgatója. „Ezt a partnerséget arra fogjuk felhasználni, hogy világszerte növeljük ismertségünket és prémium márkaként pozícionáljuk magunkat.”

Az AC Milan vezérigazgatója, Giorgio Furlani ezt mondta: „Nagyon örülünk, hogy üdvözölhetjük a Kumho Tire-t prémium partnerünk családjában, és együtt indulhatunk el egy vadonatúj úton. Közös értékeink és víziónk révén ez a partnerség inspirálni fog mindkettőnket, hogy további határokat feszegetve és folyamatos innovációkkal haladjunk előre.”

„Egy olyan partnerrel való együttműködés, mint a Kumho Tire, büszkeséggel tölt el minket, és tanúbizonyságot tesz márkanevünk globális befolyásáról és jelentőségéről, több mint 500 millió rajongóval világszerte” – tette hozzá Casper Stylsvig, az AC Milan bevételi igazgatója. „Biztosak vagyunk benne, hogy ez az új út elvezet minket ahhoz, hogy együtt elérjük az összes kitűzött célt.”

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!