Red Dot Design díjat nyert a Proxes Sport 2

A Toyo Tires Proxes Sport 2 nevű abroncsa elnyerte a rangos nemzetközi Red Dot design díjat a 2023-as versenyen.

Forrás: reddot

A Proxes Sport 2 lenyűgözte a zsűrit

A Red Dot zsűrijét lenyűgözte a Proxes Sport 2 aszimmetrikus futófelület mintázata, melyen az átlós oldalirányú barázdák biztosítják az abroncsra ható erők egyenletes eloszlását, ezzel javítva a fékezési teljesítményt nedves és száraz úton egyaránt. Az abroncs gumiösszetétele is változatos: belül egy rugalmas polimer mátrix található, annak érdekében, hogy az abroncs jobban tapadjon az útfelülethez, míg kívül egy speciális, rugalmas anyag helyezkedik el, amely tovább fokozza a tapadást. Az optimalizált oldalfal profil szabályozza a kanyarodás során keletkező erőket.

Fotó: Toyo Tires

Red Dot Award: Product Design

A Red Dot 1955 óta díjazza a legjobb terveket, és mára az egyik legnagyobb nemzetközi design elismeréssé nőtte ki magát. A termékeket minden évben a „Red Dot Award: Product Design” kategóriában díjazzák három kritérium alapján, amelyek az esztétikum, a funkcionalitás és az innováció. A design díj nyertesei kiemelkedő minőséget képviselnek.

A 2022-ben bemutatott Proxes Sport 2 abroncs nano technológiával került kifejlesztésre, annak érdekében, hogy kezelje a nagy nyomatékú hajtásrendszerek teljesítményét. A sportos autóvezetők élvezhetik az élményteli és fenntartható teljesítményt a precíz kezelhetőségének és kiváló nedves tapadásának köszönhetően.

Auto Bild teszt

Az abroncs teljesítménye már elnyerte az elismerést, amikor az Auto Bild Sportscars idei tesztjén „Jó” minősítést kapott. A Red Dot design díj pedig a Toyo Tires terméktervezésének kiválóságát támasztja alá.

További információért látogasson el a www.toyotires.eu weboldalra.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!