A Valvoline az Aston Martin F1-es csapatának új stratégiai partnere

A Valvoline Global hivatalos kenőanyag-partnerként csatlakozott az Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team (AMF1) csapatához, melyet egy különleges egyszeri festéssel ünnepeltek. A hétvégi Brit Nagydíjon Fernando Alonso és Lance Stroll AMR23-as autói a Valvoline márka ikonikus színeit viselték.

Az AMF1 csapat és a Valvoline Global szorosan együttműködik a Valvoline termékek fejlesztése érdekében, amely fokozza az AMF1 csapat teljesítményét és sikerét. Az együttműködés a Valvoline márka globális ismertségét és a jövőbeli termékek fejlesztését is elősegíti. Céljuk, hogy az autóipar világát egy fenntarthatóbb jövő felé tereljék.

A Valvoline az egyik eredeti motorsport szponzorként és a legelső motorolaj megalkotójaként mindig innovatív termékeket és megoldásokat hozott a versenypályára. Több, mint 250 éves örökséggel és szakértelemmel a hátuk mögött, az AMF1 Team és a Valvoline Global közös szenvedélye az innováció, a kihívások és a győzelem – a pályán és azon kívül is.

„Az Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team és a Valvoline Global egyaránt többre törekszik – nem csak a győzelem, hanem a továbblépés vágya is vezérel minket” – mondta Jamal Muashsher, a Valvoline Global vezérigazgatója. „Ez egy erőteljes, dinamikus partnerség kezdete. Izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk a csapat útjának, és várjuk a közös sikereket és innovációt.”

„Az Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team minden tagja örömmel üdvözli a Valvoline Global-t, mint hivatalos kenőanyag partnerünket” – mondta Mike Krack, az AMF1 csapatfőnöke. „A Valvoline Global a hétvégi Brit Nagydíjtól kezdve versenyen bizonyított kenőanyagokat biztosít az AMR23 számára a teljesítmény fokozása érdekében. „A Valvoline-nal kötött hosszútávú partnerség, a testreszabott kenőanyagok jóvoltából, előnyös lesz a Hondával kötött együttműködésünk számára is.” A 2026-os szezontól a Honda szállítja a motorokat az Aston Martin F1-es autóihoz.

A Valvoline és az Aston Martin partnersége a Brit Nagydíjon indult egy különleges egyedi festéssel. A 2023-as szezon hátralévő részében pedig az Aston Martin kiemelt helyen tünteti fel új partnerét az AMR23-as autóin.

Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® Team

A legendás Aston Martin márka 1959-ben indult először a Forma-1-ben, és 2021-ben tért vissza a sportba a kanadai vállalkozó Lawrence Stroll vezetésével. Egy szenvedélyes emberekből álló csapattal a középpontban és egy tehetséges versenyzői gárdával – köztük a kétszeres világbajnok Fernando Alonsóval és a kanadai Lance Stroll-lal – ez egy olyan csapat, amely egyszerre rendelkezik gazdag örökséggel és friss perspektívával. Az együttműködő és stratégiai partnerekkel együtt a silverstone-i székhelyű csapat új energiát hoz a sportba és eltökélt szándéka, hogy felrázza a sorrendet és az élen versenyezzen.

Valvoline™ Global Operations

A Valvoline Global világszerte vezető szerepet tölt be az autóipari és ipari megoldások terén, jövőbe mutató termékeket és a világ egyik legszínvonalasabb szolgáltatásait nyújtja partnereinek világszerte. Az 1866-ban alapított vállalat bevezette a világ első márkás motorolaját, és számos termékcsatornán keresztül erős márkaismertséget és vásárlói elégedettségi értékelést alakított ki. A több mint 140 országban és területen történő értékesítéssel a Valvoline Global megoldásai minden motorhoz és hajtáslánchoz elérhetők, beleértve a nagy futásteljesítményű és nehézgépjárműveket is, amelyeket több mint 80 000 helyszínen kínálnak. A Valvoline Global az elektromos, hibrid és belsőégésű hajtásláncú járművekhez kínált innovatív megoldások révén a mobilitás jövőjét mozgatja. A vállalat arra törekszik, hogy a jövőben is eleget tegyen a globális autóipari és ipari kihívásoknak. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el a ValvolineGlobal.com weboldalra.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!