A Toyo Tires részt vett a Formula Drift 3. fordulóján Fujiban

A Toyo Tires versenyzői, Hokoto Matsuyama és Mad Mike részt vettek a Formula Drift Japán Bajnokság harmadik fordulóján. A verseny 2023. június 9-10-én, a Shizuoka régióban található Fuji Speedway-en került megrendezésre.

Forrás: Toyo Tires

Kvalifikáció

Mad Mike a pénteki időmérőn a második helyen végzett. Matsuyama gondokkal küzdött, így sajnos csak a 34. helyen zárt, ami azt jelentette, hogy kiesett a szombati döntőből.

Verseny

“Mad” Mike Whiddet, a MAZDA RX-7 FD3S autójával a JZX100 Toyota Chaser-rel versenyző Tomoki Tanaka ellen szállt harcba szombaton az első körben, hogy bejusson a legjobb nyolcba.
Sajnos az utolsó nyolcas megmérettetésen összeütközött Tetsuya Hibino Nissan RZ34-es autójával, ami elvette Mad Mike továbbjutási esélyeit. A döntőt végül Kazumi Takahasi nyerte egy BMW E92-vel.

A versenyt a Formula Drift YouTube-csatornáján lehet megnézni.

Formula Drift Japán Bajnokság

A Formula Drift Japán Bajnokság a negyedik fordulóval folytatódik július 22-én és 23-án a Sportsland SUGO pályán. A Toyo Tires csapata visszatér, hogy harcba szálljon a győzelemért.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!